Radikalna feministkinja drastično promjenila stavove nakon što je postala majka

screen-shot-2016-12-21-at-4-53-08-pm-618x327

Tijekom 2012. godine, Sara Winter pomogla je formirati radikalnu aktivističku grupu za promicanje prava na pobačaj u Brazilu. Grupa Femin, poznata je po prosvjedima, koji su ponekad i nasilni, ispred vjerskih institucija i vladinih objekata.

Winter, čije pravo ime je Sara Fernanada Giromin, nedavno je promjenila razmišljanje. Naime, postala je majka, te uvidjela da je njeno zagovaranje pobačaja bila „velika greška“.

Giromin kaže da se osjeća izdanom od strane pokreta koji je nekoć podrupirala. Mnogi su se okrenuli protiv nje kad je promjenila stavove i odlučila se za majčinstvo.

Ne biste vjerovali na koje načine mi se osvećuju zbog toga što sam otišla. Strah me je uopće izaći van sa djetetom, ali nadam se da će sve to uskoro nestati.“

Prošli mjesec odbila je međunarodno financiranje za promociju pobačaja u Brazilu. Danas se kaje zbog toga što je bila dio te mreže.

Nisam bila svjesna toga da sav taj govor o pravima žena i legalizaciji abortusa financiraju organizacije kontrolirane od bogatih međunarodnih tajkuna čiji je cilj smanjenje populacije mojeg naroda.

Smatram da žene ne bi smjele biti zatvarane zbog toga što su imale pobačaj, no ujedno sam protiv promoviranja abortusa kojeg provode feminističke organizacije.

Vidjela sam puno iskvarenosti u feminističkom pokretu. Vidjela sam kako feministi prikrivaju pedofile, vidjela sam kakav im je stav prema ženama. Svjedok sam činjenice da feminističkom pokretu žene ne predstavljaju neku vrijednost, već samo služe za raspirivanje mržnje koja hrani njihovu ideju i njihov pokret.“

Izvor: LifeNews