Robotski bordel traži 10.000 dolara za „oduzimanje nevinosti“ seks robotu

Izvor: Instagram / @eves_robot_dreams

Kako robotski bordeli postaju sve popularniji, njihovi vlasnici postaju sve domišljatiji. Nakon bordela koji nudi robotsko lice vama preminule osobe, pojavio se i bordel koji je na aukciju stavio „nevinost“ svojeg robotskog modela, te za prvi seks s robotom traži 10.000 dolara.

U Eve’s Robot Dream, koji se iduće godine otvara u West Hollywoodu, u Kaliforniji, očekuju da će potražnja za njihovim modelima biti velika. Njihova posebna ponuda je seks s modelom koji je tek izašao iz tvornice i nije bio u upotrebi, te takav odnos namjeravaju nuditi za 10.000 dolara. Nakon toga bi taj model nastavio raditi u bordelu po uobičajenoj cijeni.

Svi žele biti prvi koji će spavati s ovim robotima jer je to doista povjesni čin“, izjavila je vlasnica tvrtke.

U Eve’s Robot Dream kažu da su oni prvi robotski bordel u svijetu koji će se fokusirati  na obostrani pristanak na seks, što god da to značilo. Navodno će klijentima prvo omogućiti da „upoznaju“ model prije nego što prijeđu na seksualni odnos.

U nadanju da će prikupiti 155.000 dolara kroz crowdfunding, tvrtka nudi donatorima priliku da „izgrade odnos“ s njihovim seks robotom skidanjem mobilne aplikacije, te da se dopisuju s njim. Nakon što se bordel konačno i otvori, imati će priliku uživo upoznati „osobu“ s kojom su se dopisivali.

Iz tvrtke poručuju da žele ljudima omogućiti intiman način da ostvare svoje robotske fantazije, te da između ostalog očekuju javljanje i mnogih parova koji će na taj način htjeti osjetiti seks u troje. Također su moguće i orgije s više robota ako klijenti to požele.

U ponudi će biti muški i ženski roboti, a cilj im je privući kako hetero, tako i homoseksualne muškarce, te transeksualne osobe.

Prostitucija je ilegalna u 49 od 50 američkih saveznih država, iako sudovi još nisu odlučili odnosi li se to i na robote.