Ljuti roditelji oglasili su se na društvenim mrežama zbog slikovnice koja uključuje detalje o seksu za publiku od četiri godine nadalje.

Knjiga pod naslovom Moje tijelo raste, namijenjena djeci, spominje penis koji „šprica spermu u žensku vlažnu vaginu“, a neki su se roditelji oglasili na društvenim mrežama kako bi s autoricom Dagmar Geisler podijelili šok zbog sadržaja slikovnice.

Geisler, 64, napisala je knjigu kako bi educirala mlađu djecu, namijenjenu djeci od četiri do osam godina, o promjenama kroz koje će njihovo tijelo proći i koje će se dogoditi kada uđu u pubertet.

Ipak, neki roditelji smatraju da knjiga ima previše detalja o seksu za svoju ciljanu publiku, a jedna majka je čak opisala neke dijelove knjige kao da nalikuju na meku pornografiju.

Jedan dio knjige, koji je napisan uz skicu crteža žene koja leži na muškarcu, glasi:

Dugo se grle zajedno. Ljube se po cijelom tijelu. Iza ušiju, na vratu, na prsima i trbuhu, čak i na guzi i između nogu. Sabrinina vagina postaje vlažna i topla, a Marcov penis postaje vrlo krut. Marco zatim gura svoj penis u Sabrininu vaginu. Uvijek unutra i van. To je dobro za oboje. Kad je osjećaj najljepši, Marcov penis šprica spermu u Sabrininu vaginu.