Na tržištu se nalazi nova linija rublja, osmišljena kako bi „transrodnim dječacima“ koji žele biti curice pomogla sakriti njihov penis.

Tuck Buddies“ se reklamira kao „ugodno donje rublje za transrodne klince“. Proizvod ima dodatni sloj tkanine na prednjem dijelu kako bi prikrio njihove spolne organe. Rublje je prikladno za sve uzraste, a najmanji broj predviđen je za petogodišnjake.

No „Tuck Buddies“ nije jedini takav artikal, niti jedina tvrtka koja se bavi ovakvim proizvodima. U današnje vrijeme svijet je prepun trgovaca koji će čovjeku prodati i zrak koji udiše, a neki će umjesto zraka prodati i otrovni plin.

Druga tvrtka, pod nazivom Transkids, među svojom ponudom, osim rublja sličnog onog prethodno spomenutom, u ponudi ima i minijaturne silikonske penise za djevojčice koje navodno žele biti dječaci. Igrom slučaja vlasnica Transkidsa ujedno je vlasnica i sex shopa.

Silikonski penis za petogodišnje klince dolazi u raznim bojama

Vlasnica Searah Deysach navodi kako u ponudi također imaju silikonske penise za djevojčice svih uzrasta, pa i za one mlađe od pet godina.

Chris McGovern, nekadašnji savjetnik ministarstva obrazovanja u Velikoj Britaniji s pravom je kazao da su „mnogi stvorili karijeru od poticanja djece da preispituju svoj spol u dobi kada bi se djecu trebalo pustiti da budu djeca“.

Dr. Paul McHugh, bivši pročelnik psihijatrije na sveučilištu John Hopkins, rekao je da 70 do 80 posto sve djece koja preispituju svoj spol s vremenom napuste takvo razmišljanje.