Talijanski zamjenik premijera i ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini razbjesnio je poznatog milijarderskog „filantropa“ Georgea Sorosa svojim tvrdnjama da on želi preplaviti Europu imigrantima jer „voli robove.“

Salvini je osuđenog financijskog kriminalca Sorosa optužio za financiranje nevladinih organizacija koje su u dogovoru s krijumčarima ljudi prevozile imigrante u Europu iz Libije.

Soros želi Italiju i Europu nakrcati imigrantima,“ rekao je Salvini gledateljima televizijske kuće La7 TV. Pritom je dodao kako Soros „želi da Italija postane veliki izbjeglički logor jer on voli robove.

Salvini je svoje komentare bez ikakve zadrške objavio i na Twitter-u.

Bijesno predstavništvo zaklade Otvoreno društvo, objavili su demant Salvinijevih tvrdnji pri čemu su od njega zatražili da „prestane ponavljati ove i slične lažne tvrdnje o gospodinu Sorosu.

Salvini je već ranije komentirao osuđivanog financijskog kriminalca i manipulatora, tvrdnjama kako su nevladine organizacije i on partneri koji su stvorili biznis od promocije imigracije, liberalizacije korištenja droge i društvenih politika koje potkopavaju obiteljske vrijednosti te promiču mijenjanje spola i druge degradirajuće ideale.

Salvini je pritom komentirao:

Dakle, nema više obitelji s mamom i tatom. Nije li bolje imati ‘otvoreno društvo’ sa šest očeva, tri mame, 18 djedova i baka, te šest rođakinja, koji također mijenjaju spol prema dnevnom raspoloženju? … A ponekad i puše travu zajedno!

To je projekt koji žele ostaviti našoj djeci. Zašto? Jer tada više nema muškarca ili žene – imate broj, stvar, bez prava, bez povijesti, bez misli, bez nacionalnosti, bez identiteta… Oni su vrlo dobro organizirani neprijatelji i vrlo su bogati.

Ali mi ćemo pobijediti. Jer povijest nas uči da kada se narodi probude i shvate da su u opasnosti, oni i reagiraju.