Talijanska medicinska sestra još je jedna žrtva brutalnog i nemilosrdnog „kulturnog bogaćenja“. Prošle nedjelje, čekajući autobus u Napulju, medicinsku sestru brutalno je silovao senegalski imigrant.

La Republica piše kako je 48-godišnja medicinska sestra bila prisiljena sat vremena čekati autobus iz Napulja prema Avellinu, zbog smanjenog broja linija uslijed pandemije.

Žena je ispričala kako ju je Senegalac spazio te se popeo preko ograde stanice i krenuo prema njoj. Istovremeno ju je obuzeo strah jer je imigrant izgledao prijeteće. Potom ju je zgrabio za ruku, a ona je misleći da ju samo želi opljačkati odmah odmah ponudila svoju torbicu. „Uzmi sve, tu je novac,“ rekla je.

Međutim, Senegalac nije htio novac. „Ne želim tvoj novac, imam ga.

Potom ju je bacio na pod rastrgavši joj odjeću. „Pusti me da učinim što želim ili ću te ubiti. Budi mirna i nemoj vrištati,“ bile su njegove riječi prije nego li je započeo svoje 45-minutno divljačko iživljavanje.

U konačnici je na stanicu došao autobus, a vozač je pomogao žrtvi te pozvao policiju koja je odmah uhitila divljaka.

Iako je Ministarstvo unutarnjih poslova još u prosincu 2019. objavilo da čak 42 posto silovanja u Italiji počine imigranti, trenutne talijanske vlasti nedavno su odlučile provesti plan amnestiranja čak 600.000 ilegalnih imigranata.