Kako bi uvjerili javnost da je cjepivo sigurno, pouzdano i učinkovito, dio članova Nacionalnog stožera navodno je primio cjepivo u senzacionalnom teatralnom prikazu pred kamerama.

Kako su već ranije najavljivali, Alemka Markotić, Krunoslav Capak, Vera Katalinić-Janković i Davor Božinović po završetku konferencije za medije 5. siječnja odlučili su pred kamerama primiti cjepivo. Isto je zasada odbio napraviti Vili Beroš jer, kako kaže, ima „stečeni imunitet“ zbog kontakta s koronavirusom, pa „smatra neetičkim primiti cjepivo“ jer bi ga „oduzeo nekom drugom.

Beroš je dodao još da „apsolutno podržavam cijepljenje, cijepit ću se u onom trenutku kada spadne moj prirodno stečeni imunitet.

U ovom trenutku imam stečeni imunitet zbog kontakta s virusom,“ dodao je Beroš.

U analizu snimaka i brojnih apsurdnih detalja se ne kanimo upuštati niti bacati dragocjeno vrijeme, samo ćemo reći da nas to ni u što nije uvjerilo, već samo nasmijalo.

Iako „cijepljenje“ pred kamerama ne dokazuje apsolutno ništa, a to ne mogu osporiti ni „fact checkeri“, vidljivo se ističe činjenica da establišment smatra nužnim izvoditi predstave za javnost kako bi ju se uvjerilo u sigurnost cjepiva.


Cijepljenje pred kamerama kao „dokaz“ pouzdanosti cjepiva?!

Nema pouzdanih dokaza da je dr. Fauci primio cjepivo protiv koronavirusa niti video snimka dokazuje da je cjepivo sigurno