Škotska vlada učiteljima dala naputak da djecu od 4. godine ohrabruju u promjeni spola

Škotska vlada je objavila dokument od 70 stranica namijenjen učiteljima, posebno ih pozivajući da potaknu djecu od četvrte godine da promijene ime i spol u učionici ako to žele.

Kako su izvijestile britanske novine The Telegraph, škotska je vlada upravo napravila veliki korak naprijed u napretku LGBTQP… ideologije i njezine transrodne varijante.

Točnije, Ministarstvo obrazovanja objavilo je u utorak, 10. kolovoza dokument od 70 stranica koji potiče učitelje da djeci dopuštaju da se „izjasne kao transrodna“ od svoje četvrte godine.

U izvješću, koje je napisano u suradnji s vrlo aktivnom LGBTQP… udrugom Stonewall, čak je navedeno da, ako djeca izraze želju da promijene svoje ime, zamjenice ili spol na satu, njihovi učitelji to moraju ne samo prihvatiti, već ih i ohrabriti zbog toga.

Kao šlag na ovoj truloj torti nalazi se činjenica da se pristanak roditelja više neće smatrati potrebnim, uključujući i vrlo malu djecu.

Izvješće koje je objavila vlada tu ne staje. Kako bi u potpunosti promicali rušenje biološki urođenog spolnog identiteta te promicali transseksualizam, oni su preporučili škotskim školama da dopuštaju učenicima da koriste toalete i svlačionice kako god žele, usvoje rodno neutralne uniforme i uključe transrodne likove u sate i domaće zadaće.