Iako je prije više od godinu dana skupina švedskih aktivista javno obznanila da iza praktički svih grupnih silovanja stoje imigranti, to su sada zaključili vodeći švedski mediji.

Švedski list Aftonbladet objavio je rezultate novog istraživanja provedenog na 112 muškaraca osuđenih zbog grupnog silovanja, od čega su njih 82 imigranti.

Grupna silovanja prije masovne imigracije u Švedskoj su bila potpuna nepoznanica, ali danas unatoč srećom manjoj pojavi ipak predstavljaju ogroman društveni problem kojeg se godina želi sakriti. Od 286 žrtava silovanja 2016. godine, 29 njih bilo je metama ovog gnusnog zločina.

Statistiku je u ožujku potvrdio list Expressen, koji je otkrio kako su 32 od 43 osuđenika za grupna silovanja bili imigranti.

Podaci jasno pokazuju kako su se grupna silovanja pojavila i povećala unatrag pet godina. Tako je 2013. bilo 11 osuđenih, dok je 2017. osuđeno njih 29.

Ironično, stranica Gangrape Sweden, koja je javno obznanila sve osobne podatke i detalje o osuđenim kriminalcima u Švedskoj, također je u svojoj bazi pokazala tko stoji iza zločina.

Međutim, vlasti su stranicu odlučile ugasiti jer je navodno kršila zakon o zaštiti osobnih podataka.

Nordijski Pokret Otpora potpomogao objavu stranice s ogromnom bazom imigrantskih zločina – Stranica prijavljena policiji

Zanimljivost je da je profesor kriminologije Jerzy Sarnecki našao prigodan izgovor za ove činjenice, a to je da je švedska policija navodno više usmjerena kao istragama silovanja koja počine imigranti, u odnosu na Šveđane.

O toj „činjenici“ jasno je posvjedočio nezavisni novinar Joakim Lamotte, koji je u videu pokazao koliko je policiji stalo općenito do istraživanja silovanja.

Švedska: Novinar otkrio kako funkcionira policijska istraga silovanja 12-godišnje djevojčice (Video)