Šokantan video: Prolaznici gledaju dok muškarac više od 20 puta probada ženu nožem nasred ulice

57e16d69c36188d0278b4632

Brutalno bojstvo mlade žene nasred ulice u Delhiju izazvalo je bijes javnosti diljem Indije nakon što je snimka nadzornih kamera pokazala da je ubojstvu svjedočilo mnoštvo prolaznika bez da je itko intervenirao.

Policija je rekla da se žrtva zove Karuna, ima 21 godinu, da je radila kao učiteljica u školi, te da je već neko vrijeme bila maltretirana od strane svog ubojice.

Snimka napada prikazuje kako muškarac hvata djevojku i ruši je na pod, nakon čega ju opetovano probada nožem i lupa nogom u glavu.

Također se vidi i mnoštvo ljudi koji prolaze ulicom tijekom napada, od kojih većina samo prolazi dalje bez da poduzima išta kako bi spasili djevojku. Jedan muškarac je ipak pokušao intervenirati, ali se povukao nakon što mu je napadač zaprijetio nožem.

Nakon što je muškarac 22 puta probo nožem nesretnu ženu koja je ostala ležati mrtva, ipak nije uspio pobjeći jer su ga građani savladali i predali policiji, koja ga je optužila za ubojstvo. Napadač je već otprije bio poznat po pritužbama da maltretira žrtvu koja je podnijela prijavu protiv njega.

Napadač je u više navrata maltretirao žrtvu kroz proteklih godinu dana. Njezina obitelj ga je prijavila unazad četiri ili pet mjeseci, te su obje obitelji postigle određeni kompromis“, izjavio je šef policije Madhur Verma.

Ubojica je navodno bio zaljubljen u žrtvu koja ga je u nekoliko navrata odbila, no on ju je i dalje uznemiravao.

Snimka videonadzora objavljena je na internetu, te je, zbog činjenice da nitko od prolaznika nije pokušao pomoći nesretnoj ženi, izazvala bijes javnosti. Nažalost, ovakvi slučajevi nisu rijetkost u Indiji, gdje ljudski život nije na cijeni.

Nedavno smo izvjestili o sličnom slučaju iz Delhija gdje je muškarca udario kamion, te je ostao nepomično ležati pored ceste dok je stotinjak prolaznika i automobila prošlo pored njega bez da mu itko pomogne, iako je još bio živ. Muškarac je naposljetku iskrvario.

Izvor: RT, Tribun