Šokantno otkriće: 90 posto imigranata u Austriji završi na socijalnim naknadama

Foto: Getty

Austrijski ministar unutarnjih poslova, Wolfgang Sobotka, opire se pritiscima EU da se u zemlji povećaju kvote imigranata, tvrdeći kako 90 posto njih završi na socijalnim naknadama te tako preopterećuju sustav, prenosi Kronen Zeitung.

Sobotka je tako još jedan državni dužnosnik u EU koji se opire suludoj masovnoj imigraciji, a za koju se odavno pokazalo da nema apsolutno nikakvog opravdanja.

Austrija je preuzela najveći teret između 2014. i 2017. Naš sustav jednostavno je preopterećen,“ izjavio je iskreno Sobotka.

Ako pogledate tražitelje azila, možete vidjeti da 90 posto njih migrira u sustave minimalne sigurnosti usmjerene prema potrebama,“ dodao je ističući da je sigurnost granica još uvijek od velike važnosti.

Pojedinih dana bilo je 15.000 izbjeglica, danas ih je u prosjeku 30. Važno je održati pritisak na onima koji imigrante dovode ilegalno u Europu preko Mediterana i drugih putova,“ zaključio je dodajući da ako EU ne uspije nametnuti pritisak na krijumčare, da će oni udvostručiti svoje napore da dovedu još veći broj imigranata.

Međutim, EU nikada nije pokušala zatvoriti granice, za koje mnoge pro-imigrantske skupine još uvijek tvrde da ih moramo otvoriti. Sve NVO su dugo vremena posve neometano surađivale s krijumčarima te u procesu ilegalnog dovođenja imigranata u Europu, što je tek zaustavljeno dogovorom talijanskih i libijskih vlasti koje su ovog ljeta počele ozbiljnije kontrolirati svoje teritorijalne vode.

Istovremeno, vlasti EU i dalje pokušavaju ucijeniti pojedine zemlje koje odbijaju suludu politiku masovne imigracije, a koja je dokazano povezana s enormnim rastom kriminala, seksualnih zločina te terorizmom, slijedom čega se vode i pravne bitke u kojima „nepristrani“ Sud pravde donosi odluke koje su, začudo, uvijek na strani EU.

Kako brojke dovoljno govore za sebe, istaknimo da samo u Beču danas 55 posto tražitelja socijalnih naknada potječe iz drugih zemalja, što porezne obveznike košta milijune eura. Zašto silni „liječnici“, „inženjeri“ te drugi „stručnjaci“ ne žele raditi, nitko ne nudi objašnjenje… Najvažnije su „različitost,“ „jednakost“, „tolerancija“ i „multikultura“ koja svakako juriša ka monokulturi, bez Europljana.