George Soros uputio je zahtjev Europskoj Uniji, u kojem traži da njene članice Africi isplaćuju 30 milijardi eura godišnje kako bi se umanjio broj dolazaka imigranata u Europu. Kao razlog, Soros ističe da su imigranti – prijetnja rušenju političkog bloka.

Tijekom 2015. Soros je bio jedan od glavnih zagovornika masovne imigracije, što se nije bitno promijenilo do danas. Međutim, Soros je odnedavno „zabrinut“ za opstanak EU, a kao jedan od glavnih problema iznio je – masovnu imigraciju.

Slijedom takve neuvjerljive retorike, Soros je uputio zahtjev EU da Africi doniraju 30 milijardi eura, piše Kronen Zeitung.

Soros, koji godinama financira pro-imigrantske i ekstremističke ljevičarske skupine u Europi i svijetu, izjavio je kako članice EU vjerojatno neće htjeti potrošiti tako veliki novac, kojeg ionako nemaju.

Ipak, milijarder Soros inzistira na svom zahtjevu objašnjavajući kako bi europske zemlje trebale pozajmiti novac i ući u nove dugove. „Financiranje bi moglo biti provedeno otvaranjem velikog neiskorištenog kreditnog kapaciteta EU.

„Nove“ zamisli poznatog manipulatora i profitera nikog ne trebaju začuditi. Soros sasvim sigurno nije „promijenio stranu“ kada je u pitanju etničko uništenje Europe. Poznat je njegov stav prema Mađarskoj i drugim zemljama koje su se odbile podčiniti utopiji europskih vlastodržaca.

Pritom ne treba ni trošiti riječi o njegovim načinima i metodama uzurpiranja odluka europskih naroda ili pak vođa koji su skloni povlačiti „nepopularne“ poteze kada je u pitanju imigracija.