Spavala s 10.000 muškaraca i napisala priručnik za prostitutke

Gwyneth Montenegro iskusna je bivša prostitutka koja je 12 godina radila u tom biznisu, te je spavala s više od 10.000 muškaraca. Trenutno se bavi održavanjem motivacijskih govora i pisanjem, te je između ostalog odlučila napisati knjigu o svojim iskustvima, koja će ujedno poslužiti kao priručnik sa savjetima za sve djevojke i žene koje odluče ući u svijet prostitucije.

Mnogi ju pritom optužuju da time potiče žene na bavljenje prostitucijom. Gwyneth te optužbe negira, te kaže da joj je namjera „osnažiti“ žene koje se upuštaju u taj posao, te da bi one krenule tim putem jer su same tako odlučile.

Oglas:

Prostitucija garantirano poremeti način života, pogotovo obiteljski život, te ne želim to ni na koji način glamurizirati. Patila sam od depresije, paranoje, post-traumatskog stresnog poremećaja, i sve to me je ponukalo da napišem ovu knjigu.

Puno žena koje su krenule tim putem kasnije me kontaktiralo. Smatram da bi se one ionako počele baviti tim poslom i bez moje knjige, no na ovaj način će barem imati uvid u to što se sve u tom poslu događa, ponajviše loše stvari, tu ima najmanje holivudskog glamura. Mislim da žena koja je upoznata s pravim informacijama ima više snage donijeti bolje odluke.

Gwyneth, pomalo kontradiktorno, sebe smatra feministkinjom, te o tome ima sljedeći stav: „To ovisi o interpretaciji, jedan stav je da muškarac iskorištava ženu, a drugi stav je da žena iskorištava muškarca te na taj način odlazi s njegovim teško zarađenim novcem. Stoga, sviđalo se to nama ili ne, seks je vještina koja ženama služi u zarađivanju novca, te bi se moglo reći da je to vještina koja radi u njihovu korist.