U samom centru grada Rijeke na poznatom Jelačićevom trgu smjestio se vrhunski ugostiteljski objekt Fox Street Food u neposrednoj blizini Boe, Garibaldija i od nedavno vrlo popularne Apothece.

Prilikom otvaranja FOX STREET FOOD-a kako ističe poznati riječki poduzetnik i vlasnik Alen Lisac: 
Cilj nam je promijeniti street food prehranu u našem gradu koristeći najkvalitetnije lokalne namirnice pripremljene inovativnim gastro vještinama. Naš meni krije raznovrsnu ponudu za svakoga, bilo da ste ljubitelj sočnih burgera, neobičnih Wrapova, Loaded Friesa, klasičnih Club Sandwicha, ali i veganskih i vegeterijanskih specijaliteta.

Uz inovativne recepture street food kuhinje pripremljene od najboljih regionalnih namirnica svaki ponedjeljak i utorak Fox Street Food nudi Vam besplatnu dostavu putem Glova.

U svojoj raznolikoj ponudi također nude Bubble tea koji je apsolutni hit u svijetu, no nije nepoznanica ni na našem tržištu – možda ste ga već isprobali i imate omiljenu kombinaciju okusa, a ukoliko još niste isprobali BUBBLE TEA posjetite FOX STREET FOOD  i uživajte u čarobnim okusima.

Instagram : https://instagram.com/foxstreetfoodgroup?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Kontakt: 051/210055

Na kraju dolazi desert

Uz FOX STREET FOOD Rijeka je dobila još jedan adut – Caffe shop & bar Garibaldi koji se nalazi na adresi Ante Starčevića 5d. Od djetinjstva pamtimo slasne kolače i miris kave, jer spoj čokolade, orašastih plodova, voća i kave pokazuju se kao savršen spoj već dugi niz godina.

Uz raznoliku ponudu kroasana i vrhunske kave Caffe shop & bar  Garibaldi nudi također široki asortiman domaćih torti i kolača kao i vina iz Vinodolske doline. Započnite dan sa vrhunskom kavom i kroasanom uz Caffe bar i shop Garibaldi.

Instagram: https://instagram.com/garibaldi.rijeka?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Sponzorirani članak