Relax Nekretnine agencija za posredovanje pri kupnji nekretnina specijalizirana na području Kvarnera, Primorsko-goranske županije (Crikvenica, Jadranovo, Dramalj, Selce, Novi Vinodolski, Vinodolska općina, Otok Krk, Senj i okolica) pruža cijeli niz usluga budućim i potencijalnim vlasnicima i kupcima vlastitog doma, stambenih/poslovnih kvadrata, apartmana, zemljišta ili kuće.

Upisani u registar posrednika u prometu nekretnina pri Hrvatskoj Gospodarskoj komori, pridržavamo se i obnašamo sve zakonske propise i regulative pri čemu garantiramo kvalitetu usluge i pristupa svakom klijentu.

Provizijska naknada u visini 3%+pdv, uključuje sve obveze tijekom prijepisa, unosa u registar i razne druge usluge kojima kupac može uštedjeti i do 100 radnih sati tijekom obavljanja obveznih uredbi i procedura, kao i izbjeći čekanje na šalterima i druge izazove prilikom kupnje nekretnine.

➔ Pravna služba / Odvjetnik / Sastavljanje predugovora i glavnog ugovora
➔ Javnobilježničke naknade*
➔ Upis u zemljišne knjige i katastar
➔ Državne biljege
➔ Izdavanje OIB-a za strane državljane (klijente)
➔ Prijenos režijskih troškova

U potrazi ste za nekretninom?

Tražite luksuznu vilu, kuću, apartman, stan, građevni, poslovni ili turistički objekt, poslovni prostor ili hotel? Na raspolaganju Vam je tu naš tim stručnjaka koji okuplja agente s dugogodišnjim iskustvom u prodaji i poznavanju tržišta nekretnina na područjima djelovanja i rada agencije.

Što nudimo?

Od pronalaska, istraživanja i obilaska lokacije, procjene vrijednosti, savjetovanja, sve do finalizacije i prikupljanja potrebne dokumentacije naš je cilj pomoći vam na svakom koraku kako bi pronašli rješenja koja vode prema kupovini i posjedovanju idealne nekretnine.

Obratite nam se s povjerenjem i povjerite u ruke lokalnih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom i poznavanjem tržišta.

Naša vizija?

Ono što želimo jest ostvariti dugoročnu suradnju, povjerljiv i kvalitetan odnos, kao i uspješnu komunikaciju s kupcima i klijentima, kako bi stvoriti dobre temelje za nastavak suradnje. Tako se i nakon ostvarene konverzije, strankama omogućavaju dodatne (postprodajne) usluge kako bi mogli opušteno i ugodno uživati u svojem domu.

Brigu o birokraciji, dokumentima, premještaju… prepustite nama.

Naša misija?

Pomoć i savjetovanje pri potrazi, kupnji i donošenju konačne odluke, sve do završnih rješenja i obaveza naši su glavni zadaci na putu do cilja. Kako bi mogli pružiti kvalitetnu uslugu, na raspolaganju su vam lokalni agenti koji osim dugogodišnjeg iskustva, sva područja poznaju osobno i tako mogu pružiti realne savjete, očekivanja i informacije. Ušteda vremena, lakši pronalazak, provjera i u konačnici dodatne usluge, ključ su našeg uspjeha. Uz stalan nadzor, brigu i dostupnost, ostvaruju se svi željeni ciljevi i dolazi do rješenja, a klijentu štedi vrijeme i olakšava odabir i odluku.

RADNO VRIJEME UREDA:
Pon – Pet : 08:00h – 16:00h
Subota: 09:00h – 13:00h ( svibanj, lipanj, srpanj)
Nedjelja: Zatvoreno

Adresa ureda:
Kralja Tomislava 88 51260 CRIKVENICA
RADNO VRIJEME AGENATA: 24/7h

Podaci o agentima:
Roberta Margeta (Poslovna tajnica) : +385 99 883 3321
Telefon ureda: +385 51 333 888
E-mail: info@relax-nekretnine.com

Gordan Butković (Agent s licencom) : +385 99 883 3323
E-mail: g.butkovic@relax-nekretnine.com

Domagoj Margeta (Agent s licencom): +385 99 883 3322
E-mail: d.margeta@relax-nekretnine.com

Ana-Maria Peica Butković (Agent s licencom): +385 99 883 3324
E-mail: a.peica@relax-nekretnine.com

Adrijana Horvat (Agent s licencom): +385 99 883 3360
E-mail: a.horvat@relax-nekretnine.com

Sponzorirani članak