Suosnivačica anti-bjelačkog pokreta BLM kupila kuću vrijednu 1.4 milijuna $ u većinski bjelačkom kvartu

Crnci su siromašni, bijelci su bogati... i ostala lažna propaganda „šampanjskih socijalista“.

Suosnivačica anti-bjelačkog rasističkog pokreta Black Lives Matter po imenu Patrisse Khan-Cullors odlučila je živjeti u jednom od većinski bjelačkih područja Kalifornije nakon što je kupila kuću vrijednu 1,4 milijuna dolara u četvrti gdje ima samo 1.6 posto crnaca.

Izvještaj web stranice o nekretninama Dirt otkriva da je Khan-Cullors, koja je 2013. pokrenula hashtag #BlackLivesMatter, kupila „osamljeni mini-kompleks smješten u rustikalnom i polu-udaljenom kanjonu Topange u LA-u.“

Dotični „mini-kompleks“ zapravo ima više od 220 kvadratnih metara, a sadrži kuću s tri spavaće sobe, dvije kupaonice i odvojeni apartman za goste s jednom spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupaonicom.

Prema službenim podacima, autohtoni bijelci čine 82,3% stanovništva u kanjonu Topange, dok crnci čine tek 1,64% stanovništva.

Druga područja u Kaliforniji mogu se pohvaliti znatno većim brojem crnaca, uključujući Alamedu (12,5 posto) i Sacramento (10,2 posto).

Prema izvještaju L.A. Timesa, kanjon Topanga poznat je po navodnoj „privilegiranosti“ i „geografskoj izolaciji stanovništva od meko surove stvarnosti modernog američkog života“.

Iako se Khan-Cullorsi javno navodno zalaže za bolji život „siromašnih“ i „potlačenih“ crnaca, čini se kao da joj nije previše stalo živjeti među crncima.

Kupnja nekretnine vrijedne 1.4 milijuna dolara također je kontradiktorna marksističkim idealima koje navodno zagovara vodstvo BLM-a. Zapravo, to je još jedan pokazatelj kako lideri svih umobolnih marksističkih ideologija uobičajeno žive kao „šampanjski socijalisti“, daleko od onoga što javno promiču kao nekakve ideale.

Općenito, licemjeri takozvane „socijalne pravde“ koji često promiču anti-bjelački rasizam odabiru živjeti u većinski bijelim područjima. To je zapravo uobičajena praksa.

Poznate osobe i političari koji zagovaraju masovnu imigraciju u većinski bjelačke zemlje uobičajeno žive u područjima većinski naseljenim bijelcima.


Suosnivačica BLM-a pohvalila se kako joj je uzor jedna od najtraženijih teroristica i ubojica policajaca