Švedska feministica zagovarala masovnu imigraciju, a ipak ju je napastovao afganistanski imigrant

Istaknuta švedska feministica Stina Wolter dugo je vremena žestoko zagovarala masovnu imigraciju, a posebice dozvolu za ostanak afganistanskih imigranata koji nisu imali nikakav opravdani razlog da ostanu u Švedskoj. Međutim, Wolter je seksualno napastovao u pravo jedan od afganistanskih imigranta, piše Fria Tider.

Stina Wolter (56), već dugo vremena stoji na čelu skupine „Nećemo odustati“, koja se zalagala za amnestiju tisuća Afganistanaca u Švedskoj, čije su prijave za azil odbijene.

Zajedno s još jednom sredovječnom ženom, Wolter je snimila i bizarni film u kojem držeći plišane medvjediće govore kako ne mogu „podnijeti“ odnos prema dotičnim afganistanskim imigrantima.

Međutim, Wolter je i sama postala žrtvom poznatog „običaja“ ilegalnih imigranata.

Ironično, upravo je jedan od dotičnih Afganistanaca seksualno napastovao Wolter te je nedavno osuđen na 40 dana zatvora uz smiješnu novčanu odštetu od 5000 SEK (oko 488 eura) samoj Wolter.

Incident se dogodio u ožujku 2018., kada je 22-godišnji Afganistanac poslao Wolter slike svog penisa putem Instagrama. Također joj je slao poruke tipa „Želiš li dobar k…c“ i „Ako se želiš j….i, doći ću da te j…m“.

Wolter mu je uzvratila objavom njegove fotografije na Instagramu i prijetnjom da će objaviti njegove poruke.

Afganistanac joj je rekao da je bio pijan kada joj je slao fotografije te ju je preklinjao da ne objavljuje njegove poruke.

Stina Wolter naknadno se požalila policiji da su ju slike penisa „duboko uznemirile“ te ga je prijavila.

„Kada su mi slike poput ovih direktno došle na telefon, nisam imala šanse zaštiti se protiv napada. Osjećala sam se tužno i prljavo. Slomila sam se zbog takvih slika, čini se da ništa nije sveto,“ rekla je.