Švedska: Mathias je u seksualnoj vezi sa – šumom (+18)

© Kannal 5

Šveđanin imenom Mathias (26) samovoljno se odlučio na beskućnički život u prirodi, koju neizmjerno voli. No, to je ujedno i prava „ljubavna veza“ koja je prikazana na televizijskoj emisiji „Outsiders“, gdje se vidi kako Mathias ima spolni odnos sa – šumom.

Lijepo je da možete dobiti erekciju gledajući prekrasan cvijet,“ tvrdi Mathias.

Emisija „Outsiders“ emtitira se na programu švedske televizije Kannal 5, a ovog tjedna Mathias je bio njihova središnja ličnost, budući da ovim načinom života živi već punih sedam godina, piše švedski list Expressen.

© Kannal 5

Mathias je vrlo osebujna ličnost, pa je tako proputovao 35 zemalja stopirajući, a danas tvrdi da je njegov najveći idol – Isus.

Odrastao sam u Örnsköldsviku. Sigurno djetinjstvo s mnogo prijatelja. Bio sam vrlo energičan, istraživački usmjeren. Kada sam navršio 19, shvatio sam da ljudi ne biraju svoje jabuke, već one padaju na tlo. Stoga sam se zapitao mogu li ja ubirati jabuke. Shvatio sam da postoji mnogo toga što ne trebate kupiti,“ rekao je Mathias.

© Kannal 5

Mathias hranu pronalazi kopajući po kontejnerima te ispitujući stanovnike gradova trebaju li pomoć u zamjenu za hranu. Spava na otvorenom i postaje seksualno uzbuđen okružen prirodom – u jednom trenutku tijekom snimanja emisije, Mathias ima spolni odnos sa šumom.

Volim biti u prirodi. Ponekad sam izrazito uzbuđen. Lijepo je kad možete dobiti erekciju od prekrasnog cvijeta. Bog je stvorio seksualni svijet, svijet koji je obliven zadovoljstvom i ljubavlju. Čovjeka uzbuđuje stvaranje. Mene uzbuđuje,“ kaže Mathias.

Autor: Tribun