Liderica Feminističke inicijative (FI) Gudrun Schyman i njena kolegica Soraya Post, zabrinute su zbog rasta nacionalizma u Europi, za kojeg tvrde da je najveća prijetnja – ženskim pravima.

Schyman i Post iskazale su duboku zabrinutost jačanjem nacionalističkih stranaka u Europi, a tvrde kako je takav razvoj „prijetnja svemu dobrome u čovječanstvu“, pri čemu, čini se, smatraju kako su masovna silovanja Šveđanki koja čine imigranti, također dobra stvar.

Za njih je također izniman problem činjenica i da nacionalisti žele vratiti „tradicionalne uloge“ žena u društvu, te da žele uskratiti ženama pravo na „kontrolu vlastitog tijela.

Feminizam – suštinska degradacija žene

Njihova politika isključuje etničke i vjerske manjine, izbjeglice, LGBTQ osobe, feministice i aktiviste za ljudska prava – doslovno svakog tko se ne uklapa u njihov svijet. To je prijetnja našoj demokraciji i ideji prava svakog na jednako sudjelovanje,“ stoji u članku objavljenom u listu Europaportalen.

Očekivano, Hitler i Drugi svjetski rat neizostavni su dio već izlizane retorike napada na nacionaliste. Međutim, posebno bode u oko činjenica kako su moderne feministice tako revne u dvoličnom i licemjernom kritiziranju „opasnosti.“

Naime, ista ta Švedska unatrag nekoliko godina, postala je svjetska metropola masovnog silovanja koje čine arapski i afrički imigranti, za čije se interese zalažu upravo te iste feministice.

Dodajmo tome u prilog prisilne brakove maloljetnih djevojčica i sakaćenje ženskih genitalija, pa dolazimo do vrhunca apsurda i bizarnosti kada je u pitanju mentalni sklop feministica.

Pa ipak, jedna takva bizarna anti-ženska i praktički anti-ljudska politika ima sasvim otvoreni prostor u direktnom promicanju sustavnog masovnog zločina prebacivanjem krivnje na one koji su po današnjim mjerilima „demoni“, iako im je jedini cilj – zaštita ljudi koji u Europi žive tisućljećima.