Švedska vlada izdvojit će 4.7 milijuna SEK (oko 3.3 milijuna kuna) za Nacionalno udruženje za seksualno prosvijetljenje (RFSU) kako bi se imigrante podučilo osnovama seksualnih veza sa ženama, javlja Fria Tider.

Nevjerojatno je važno unaprijediti seksualno i reproduktivno zdravlje među onima koji su imigrirali u Švedsku. Stoga je RFSU-ov rad središnja stvar po pitanju proširenja znanja o vrijednostima i pravima u Švedskoj,“ kaže ministrica socijalne skrbi Lena Hallengren.

RFSU već tri godine dobiva financijska sredstva kako bi imigrante educirali o spolnim odnosima. Na njihovoj web stranici nalazi se niz filmova i informacija na raznim arapsko-afričkim dijalektima kojima se imigrantima nastoje promijeniti kulturološki običaji.

Švedske vlasti utrošile milijune kako bi imigrante učile o spolnim odnosima

Putem iste web stranice, RFSU čak prodaje i brojne „seks-igračke“ kako bi imigranti usvojili navike moderne zapadnjačke civilizacije. O uspjesima takve re-edukacije svjedoče brojne statistike o masovnim silovanjima. O paradoksu cijele iluzije doista ne vrijedi trošiti vrijeme niti riječi.