Švedska samoproglašena „feministička vlada“ namjerava rasporediti 5 milijuna SEK (oko 500.000 eura) na tečajeve spolnih odnosa za imigrante. Dio novca biti će potrošen na vladinu stranicu Youmo, koja se također odnosi na informacije o ljubavi i seksu s prijevodima na engleski, arapski i druge jezike.

Cilj projekta je imigrante podučiti o spolnom zdravlju, seksualnosti i – jednakosti spolova. Dakako, „seksualne informacije“ na stranici ilustrirane su prikazima imigranata u seksualnim odnosima s plavokosim Šveđankama, piše Fria Tider.

Među brojnim informacijama, tu su i one pod nazivom „Što je OK seks?“, a također se mogu naći i savjeti o tome kako naći osobu samo za seks, i što učiniti ako ste za seks platili, pa se osjećate loše.

Pored informacija i savjeta o tome kako naći ljubav, zatim epopeja o LGBTP pravima i sličnom, tu su i dapače korisne informacije o problemima s alkoholom, drogama i pušenjem, te ponešto savjeta o spolno prenosivim bolestima.

S novim financijskim sredstvima, stranica se namjerava proširiti informacijama o prostituciji, trgovini ljudima te nasiljem unutar obitelji, što uključuje genitalno sakaćenje te druge oblike seksualnog nasilja.