Dok sve veći broj naivčina nasjeda na šuplju znanstveno neutemeljenu teoriju i medijsko-političku propagandu, prema kojoj je navodno čovjek odgovoran za „globalno zatopljenje“, tipično morbidno imbecilno rješenje dolazi iz – Švedske.

Naime, dvoje istraživača sa švedskog Sveučilišta Lund pronašlo je navodno najveće zagađivače okoliša – djecu.

U svom istraživačkom radu iz 2017., ovi „biseri“ moderne znanosti predlažu da ljudi imaju – manje djece, jer djeca zagađuju okoliš više od osobe koja nema automobil.

Naime, djeca u prosjeku kao „teret“ svojim roditeljima uzrokuju emisiju od 58.6 tona CO2 godišnje. Usporedbe radi, osoba koja živi bez automobila, godišnje može navodno smanjiti emisiju CO2 za 2.4 tone godišnje. Istovremeno, oni tvrde da prosječna osoba u EU godišnje emitira 6.7 tona CO2, dok recimo u SAD-u taj broj iznosi 16.4 tone.

Dakako, podaci za Afriku ili Bliski istok nekim čudom nisu izneseni, iako je natalitet u tim krajevima daleko eksplozivniji u odnosu na europski.

Demografija autohtonih Europljana je katastrofična. Međutim, to nije dovoljno za sljedbenike marksističke umobolne ideologije. Dapače, svaka nova morbidna solucija navodnog problema korisna je za masovni pokolj fetusa kroz pobačaje.

Iako su industrija, pesticidi, motorna vozila i ostali elementi modernog doba doista zagađivači okoliša, mjere za suzbijanje takvog načina života su potpuno promašene. Sudeći po ideologiji „zelenih“ budala, svi bismo trebali prijeći na korištenje električnih vozila, solarne panele, vjetrenjače i slično.

Pritom bismo trebali zanemariti činjenicu da električna energija ne pada s neba, po uzoru na Tesline zamisli, te da i proizvodnja uređaja i sustava za generiranje nove električne energije itekako zagađuje okoliš i treba – energiju.

No, od sljedbenika marksizma ne mogu se očekivati logički pristup, kreativne ili racionalne ideje. Da je tako, ne bi slijedili utopijsku genocidnu ideologiju.