Einar, 17-godišnji „gangsta reper“ iz južnog Stockholma, u svojim pjesmama je veličao kriminalni stil života. No, nedavno je dobio i priliku iz prve ruke vidjeti ono što taj stil života zapravo uključuje kada ga je zasad nepoznata kriminalna skupina otela, pretukla i javno ponizila.

Nedavno su tako na društvenim mrežama osvanule fotografije mučenja Einara. Prema informacijama sa slika, one su snimljene putem Snapchata, a poslao ih je „Ali K“, prenosi švedski informativni portal Samhällsnytt.

Na jednoj od fotografija jedan od otmičara stavio je nogu na zatiljak Einarove glave, dok on leži na podu na trbuhu s rukama zavezanim iza leđa.

Einar je relativno poznat mladim Šveđanima budući da kao 18-godišnjak ima 228.000 pratilaca na Instagramu i pozvan je u razne švedske televizijske emisije kako bi razgovaralo o tome kako je odrastao i kako izgleda njegov trenutni životni stil.

U svojim pjesmama on veliča život bandi, trgovanje drogom i druga zločinačka ponašanja. Einar je pokušao ostati dosljedan nekakvom „gansgsta“ stilu, odbivši surađivati s ionako nesposobnom švedskom policijom oko otmice i premlaćivanja.

Prije nekoliko dana, Einar je putem Instagrama svojim „sljedbenicima“ dao do znanja da mu ide dobro.

Yo, yo, yo … Što se događa s Instagramom, yo? Vaš brat je ovdje. Dobro sam, živ sam i nitko ne može učiniti ono što radim, tako da ću nastaviti ono što radim dok god stojim na svojim nogama“, objasnio je.