Tijekom slijedećih 10 godina, skupina super-bogataša i multinacionalnih kompanija kupiti će 7.600 privatnih mlažnjaka koji će svaki zasebno izbaciti 40 puta veću količinu famoznog ugljičnog dioksida po putniku nego komercijalni letovi.

Izvještaj je načinila kompanija Honeywell Aerospace, koja se bavi proizvodnjom avionskih motora i ostale avijacijske opreme. U njemu stoji će ove godine poletjeti ukupno 690 novih privatnih mlažnjaka, što je povećanje od 9 posto u odnosu na prošlu godinu, prenosi The Guardian.

Razlog tome je činjenica da multinacionalne kompanije i brojne „slavne“ osobe obnavljaju svoje flote modelima koje izrađuju tri najveća svjetska proizvođača. Oko jedne petine tih novih mlažnjaka kupiti će upravo ti bogataši.

Teško je ne prisjetiti se recimo slučaja iz 2018., kada je na „Samitu o klimatskim promjenama“ u Davosu čitava svita globalističkih prevaranata i manipulatora došla upravo – privatnim mlažnjacima – točnije, njih više od 1.000.

Trenutno se u svijetu u funkciji nalazi 4.600 privatnih mlažnjaka, a Gaetan Handfield, jedan od viših marketinških menadžera Honeywell Aerospacea rekao je kako „ljudi vole imati najnovije i najbolje mlažnjake.


Globalistička elita na sastanak o „klimatskim promjenama“ stiže sa 114 privatnih aviona


Većinu takvih proizvode tvrtke kao što su Bombardier, Gulfstream i Cessna.

Prema procjenama, dvije trećine novih mlažnjaka biti će isporučeno u SAD i Kinu, dok se očekuje da će oko 20 posto njih završiti u rukama europskih bogataša.

Među kupcima letjelica, koje klimatski histeričari svrstavaju među najveće zagađivače i doprinositelje „globalnom zagrijavanju“, su sasvim očito oni koji također vole glumiti „zabrinute ekologe“.

Primjerice, jedan od takvih je John Travolta, koji je nedavno pozvao svoje britanske fanove da „daju svoj doprinos“ borbi protiv „klimatskih promjena.“ Istovremeno, Travolta je vlasnik 5 (da, pet) privatnih mlažnjaka.

Tu je i Bill Gates, navodno drugi najbogatiji čovjek svijeta, koji je 2017. imao 59 letova te je preletio više od 320.000 kilometara čime je u atmosferu izbačeno 1.600 tona ugljičnog dioksida.

Ništa manje „ekologičan“ nije niti bivši dopredsjednik SAD-a Al Gore, poznat po svojoj dvoličnosti i propagiranju ove prijevare kojom je stekao milijune dolara. Ironično, Gore je vlasnik mlažnjaka Gulfstream GIIB, jednog od najvećih zagađivača.

Tu su i osobe kao primjerice Leonarda DiCaprio, Jennifer Lopez, Paris Hilton, Oprah Winfrey… Sve redom eminentni stručnjaci za klimu i propagandni alat histerije o „klimatskim promjenama“.