Najmanje šest napada noževima i jedno grupno silovanje zabilježeni su tijekom jednog vikenda u Njemačkoj.

Ubodi nožem dogodili su se Frankfurtu, Kölnu, Lingenu, Nurembergu i Mühlheimu, pri čemu je pet žrtava završilo u bolnici, a jedna je pronađena mrtva na mjestu napada. Slučaj grupnog silovanja zabilježen je u Viersenu.

U Frankfurtu je pronađeno tijelo 32-godišnje žene ispred njezina stana, nakon što su susjedi čuli vrištanje i prijavili slučaj policiji. Naknadno je uhićen osumnjičenik čije porijeklo nije otkriveno.

Istog dana također u Frankfurtu, 19-godišnji osumnjičenik nepoznatog porijekla predao se policiji jer je nožem izbo 22-godišnjaka tijekom svađe.

U Nurembergu je uhićen 25-godišnji Iračanin koji je nožem izbo 21-godišnju djevojku koja je hodala prema svom domu s prijateljicom.

U Mülheimu policija traži osumnjičenika „arapskog porijekla“ koji je sudjelovao u napadu nožem na 20-godišnjaka, zajedno s još četvoricom napadača.

U Lingenu su dvojica maskiranih muškaraca u zasjedi dočekali 44-godišnju ženu te ju oborili s bicikla. Potom su ju nekoliko puta uboli nožem, nakon čega su pobjegli.

U Köllnu je također izboden 28-godišnji muškarac, a zbog napada je uhićen 26-godišnjak nepoznatog porijekla.

U Viersenu policija traga za osumnjičenicima za grupno silovanje mlade žene. Opisi koje je policija objavila sugeriraju da je riječ o strancima.