Predvodnica pokreta klimatskih histeričara Greta Thunberg, na velik dio javnosti, a posebice mlade, ostavila je dojam naizgled visoko inteligentne tinejdžerke koja je tobože samostalno otkrila globalni ekološki problem i pokrenula „revoluciju“ kako bi se on hitno riješio.

Kratka kronologija jedne iluzije

Greta Thunberg postala je svjetski poznata zbog svojih aktivnosti protiv „klimatskih promjena“ i podizanja temperatura na Zemlji. Sve je počelo 2018. godine kada je započela bojkotiranje nastave u školi, boraveći ispred švedskog parlamenta s različitim plakatima kojima je pokušavala oblikovati mišljenje i natjerati mlade ljude da se pridruže.

Švedizam: 15-godišnjakinja štrajka bojkotiranjem nastave zbog – klimatskih promjena

Švedski masovni mediji brzo su uhvatili njezinu „misiju“ protiv „klimatskih promjena“ i napisali nekoliko članaka o njoj. Ubrzo je rođena nova globalna zvijezda, s Aspergerovim sindromom za koji je izjavila da je „dar“ koji joj je tobože omogućio da „bude drugačija“ i da stvari vidi na drugačiji način.

Thunberg se otada sastala sa raznim svjetskim moćnicima, od globalista u Davosu, preko Pape, pa sve do Arnolda Schwarzneggera. U međuvremenu je čak nominirana za Nobelovu nagradu za mir. No, i terorist Nelson Mandela je dobio tu nagradu, a tu je i Obama, pa to ne treba čuditi.

Lažna „idealistica“ s dobrim PR-om

Tko je ta mlada „idealistica“? Greta Thunberg danas ima 16 godina i kći je poznate operne pjevačice i lijevo-liberalne aktivistice Marlene Ernman, koja je u pozadini pomogla svojoj kćeri da se otisne u javnost. Marlene Ernman također aktivno podržava masovnu imigraciju u Švedsku.

Thunberg je uskoro dobila i vlastitu instruktoricu – poznatu klimatsku aktivisticu iz Njemačke po imenu Luisa-Marie Neubauer. Njih dvije praktički su nerazdvojne tijekom bilo kakvog Gretinog javnog pojavljivanja.

Luisa-Marie Neubauer | Izvor: Science sceptical blog

Koja je vjerojatnost da 16-godišnja klinka, koja započinje bojkot nastave ispred švedskog parlamenta, potakne učenike iz cijelog svijeta da se pridruže kolektivnoj histeriji protiv „klimatskih promjena“? I koliko često 16-godišnjaci imaju svoje osobne instruktore ili voditelje?

Luisa-Marie Neubauer, koja je zajedno s Gretom uhvaćena objektivom brojnih foto i video kamera, pripada organizaciji koja se zove ONE Campaign.

Dotična organizacija ima pregršt bogatih financijera, među kojima su Bono, Bill i Melissa Gates, bivši britanski premijer David Cameron i neka manje poznata imena.

Međutim, vrijedi istaknuti kako su praktički sve ličnosti uključene u rad ove organizacije na ovaj ili onaj način povezane sa poznatom Zakladom Otvoreno društvo, koja je pod revnim patronatom sive eminencije osuđivanog financijskog prevaranta Georgea Sorosa.

Globalistička financijska prijevara s ciljem etničkog čišćenja

Ponajprije, teorija o „klimatskim promjenama“ je sama po sebi globalna prijevara na osnovu koje se već izvlače veliki novci diljem svijeta. Ironično, čitav cirkus oko te prijevare odigrava se isključivo u Europi, Sjevernoj Americi te djelomično Australiji – zemljama koje su još uvijek većinski bjelačke.

Vlasti SAD-a tvrde da će „klimatske promjene“ koštat američko gospodarstvo stotine milijardi dolara

Vidjeli smo već da su se brojni sljedbenici te teorije, te potpuno bizarnih istraživanja, odlučili čak na sterilizaciju ili jednostavno odricanje od potomstva kako bi se „spasila budućnost Zemlje“ koju demografski nazadni Europljani očigledno neće doživjeti.

Ako je istina da su djeca toliki „zagađivači zraka“, ne bi li Kina, Indija i Afrika trebale biti glavne mete takve suicidalne kampanje? Humano gledano, ne bi. Ali je zato Europa podvrgnuta najbestijalnijim i najimbecilnijim idejama.

Logično i očekivano: Europa bi trebala primiti 250 milijuna „klimatskih izbjeglica“

Kako se pokazalo da su namjerno izazvani i oni izmišljeni ratovi zapravo potpuno lažna opravdanja za masovnu imigraciju, potrebno je bilo izmisliti novi. Pogađate, „klimatske promjene“ već se naširoko propagiraju kao novi motiv za punu kolonizaciju Europe i etničko čišćenje na njenim prostorima.

Naravno, propaganda laži od takve laži će stvoriti općeprihvaćenu „istinu“ u naivnim masama, jer tako funkcionira psihologija masa. Ipak, dok još postoji mogućnost vrijedi isticati motive i ciljeve ovakvih prijevara.