HYPERLIGHT EYEWEAR HyperLight® naočale pružaju aktivnu terapiju koja održava, okrepljuje i revitalizira organizam na kvantnoj razini.

Jedna od posebnosti HYPERLIGHT EYEWEAR ZEPTER naočala jesu Quantum HyperLight Optic® leće koje su jedinstvenih karakteristika i vrhunske kvalitete izrađene po švicarskoj tehnologiji i mnogo su više od običnih leća: osmišljena su zbog vašeg boljeg zdravlja, boljih kognitivnih sposobnosti, boljeg izgleda. Tako daju svoj doprinos misiji: OSJEĆAJ SE BOLJE. ŽIVI BOLJE.

HyperLight® naočale štite od štetnih zraka svakog umjetnog osvjetljenja, sunčeve svjetlosti i svjetlosti elektronskih uređaja, a posebno od njihovih kombinacija kojima smo neminovno izloženi i danju i noću.
Kvantna Hipersvjetlost nastaje prolaskom bilo koje svjetlosti kroz 
Quantum Hyperlight Optic® leće, pozitivno utječe i na vid i na funkcioniranje mozga, što doprinosi općem poboljšanju fizičkog i mentalnog zdravlja, a time i optimalnom funkcioniranju organizma.

  • HyperLight® naočale poboljšavaju koncentraciju, pažnju i pamćenje
  • HyperLight® naočale povećavaju produktivnost i učinkovitost
  • HyperLight® naočale pomažu u bržem donošenju boljih odluka
  • HyperLight® omogućavaju uspješno savladavanje intenzivnih i dugotrajnih mentalnih napora

TKO BI TREBAO NOSITI HyperLight® NAOČALE, GDJE I KADA

Svi koji brinu o sebi, a izloženi su intenzivnom mentalnom i fizičkom naporu: studenti, djeca, policajci, programeri, općenito ljudi koji dugo gledaju u razne ekrane, profesori, piloti, vojnici, vozači (profesionalni i amateri), sportaši, političari, zastupnici… 
Svi mi koji smo svakoga dana izloženi opasnom spektru sunčeve svjetlosti, kao i umjetnom osvjetljenju u zatvorenim prostorima (kuća, posao, škola, koncerti, trgovački centri itd.).

HyperLight® naočale predstavljaju jedinstveno rješenje za bolje funkcioniranje i vida i mozga, jer blokiraju štetno zračenje, a ujedno ga i pretvaraju u poželjan, optimalan spektar Kvantne Hipersvjetlosti jedinstveno idealne simetrije, identične biološkim strukturama.
HyperLight® naočale će vam pomoći da budete vitalniji, zdraviji i uspješniji.

Kontaktirajte nas:

Tel: 0800 1444

01/6306 400

Mailinfo@zepter.hr