Greta Thunberg u petak je pred sljedbenicima svog klimatsko-histerično-apokaliptičnog kulta u Torinu izjavila kako će se „pobrinut da svjetske vođe stavimo uza zid“ ako ovi ne poduzmu hitne mjere po pitanju „klimatskih promjena“.

Došavši iz Madrida, gdje je sudjelovala na samitu UN-a o klimi, okupljenima je rekla da se boji da taj događaj neće dovesti do promjene, javlja Daily Mail.

Nažalost, vjerojatno već znamo ishod. Svjetski lideri i dalje pokušavaju pobjeći od svojih odgovornosti, ali moramo se pobrinuti da to ne učine.

Pobrinut ćemo se da ih stavimo uza zid i oni će morati obaviti svoj posao kako bi zaštitili našu budućnost.“

Okupljena masa aplaudirala je svojoj infantilnoj liderici i uzvikivala njeno ime.


VIDEO: Gretin auto prepun smeća i plastike, njeni sljedbenici u šoku


Uz već uobičajenu izlizanu retoriku naučenu sa šalabahtera svoje PR menadžerice, Greta nije dala nikakvu novu ideju niti prijedlog što bi to ljudi ili svjetski lideri trebali točno učiniti da bi se racionalno promijenio čitav svijet. U tom pogledu niti jednom nije svoju glupu retoriku usmjerila prema Kini ili Indiji, dvama najvećim zagađivačima okoliša.

I sama odjevena u poznatu žutu kabanicu načinjenu od plastike, Greta je tek još jednom glumatala predvodnicu beskorisne mase koja je također u odjeći načinjenoj od plastičnih materijala licemjerno zahtijevala „djelovanje“ globalističke elite čiji je pijun i sama Greta.