„Transfobni autobus“ izazvao strah i trepet među ljevičarima

Diljem Španjolske putuje autobus s velikim natpisom „Dečki imaju penis, djevojke imaju vaginu. Ne dajte da vas zavaraju“. Očekivano, autobus je izazvao gnjev i bijes ljevičara koji promoviraju transrodnu ideologiju.

El Mundo piše da je konzervativna grupa HazteOír.org unajmila autobus sa ciljem kontriranja ljevičarskim aktivistima koji su obljepili Španjolsku plakatima koji prikazuju golu djecu s genitalijama suprotnog spola. Na autobusu također piše: „Ako si rođen kao muškarac, muškarac si. Ako si žena, i dalje ćeš biti žena.“

Naš cilj je prokazati zakone koji promiču seksualnu indoktrinaciju, a koje su određene regije donijele, te koji prijete slobodi obrazovanja i pravu roditelja na vlastiti odgoj svoje djece“, izjavili su u organizaciji koja je inicirala ovaj projekt.

Autobus ujedno promovira njihovu knjigu pod naslovom „Znate li što žele učiti vašu djecu u školi?“, koja razotkriva što ti zakoni zapravo donose.

Autobus je u samom startu izazvao „zgražanje“ ljevičara“, dok je organizacija za promicanje ideja transrodnosti pozvala državu da intervenira i zaustavi „transfobnu“ kampanju.

Kako smo već spomenuli, ova inicijativa odgovor je na prethodnu kampanju udruge Chrysallis koja je u nekoliko španjolskih gradova ljepila plakate s prikazom gole djece s genitalijama suprotnog spola i sloganom: „Postoje cure sa penisom i dečki sa vaginom“.

Izvor: Breitbart