Trgovina erotskom i BDSM odjećom koristi 9-godišnjeg dječaka kao model za svoje artikle

Sjećate li se Lactatie, devetogodišnjeg dječaka kojeg njegovi vrli roditelji huškaju da se šminka i odjeva oskudnu žensku odjeću, te da pleše erotske plesove na podiju pred hrpom napaljenih odraslih perverznjaka?

House of Mann, trgovina erotskom gay i BSDM odjećom, optužena je za seksualiziranje djece nakon što su koristili devetogodišnjeg dječaka odjevenog kao transvestita da bude njihov model.

Devetogodišnji transvestit pod umjetničkim imenom Lactatia prikazan je u njihovom katalogu odjeven u nekoliko artikala iz njihovog asortimana.

Nakon što su se korisnici na Facebooku i Twitteru požalili da tvrtka seksualizira djecu te koristi ih za svoj erotski brend, vlasnik tvrtke Brandon Hilton odgovorio je: „Dočekala me hrpa tvitova s porukama u kojima me nazivaju pedofilom i poručuju mi da se ubijem, nakon što smo objavili da je devetogodišnja trans zvijezda Lactatia naša nova cura s naslovnice. Ako niste u stanju podnijeti sliku klinca u bodiju, možda budućnost nije za vas!

Hilton se pritom ogradio od tvrdnji da se radi o seksualiziranju djece: „Naša trgovina između ostalo prodaje muško donje rublje i slične artikle, no to nema nikakve veze s Lactatiom, niti će imati! Ona je samo model za jedan body dok ne osmislimo nešto novo za nju, te će to uvijek biti primjereno njenim godinama, kao što je bio i sada slučaj!