Američki predsjednik poručio je da će SAD postati utočište za kriminalce ako Joe Biden pobjedi na predstojećim predsjedničkim izborima.

Ako date glas Demokratima, radikalna ljevica će ukinuti financiranje, razoružati i raspustiti policijske odjele diljem Amerike. Biden se želi dodvoriti izgrednicima, pljačkašima i anarhistima, dok ih ja želim uhititi. Želim da ljudi u ovoj zemlji budu sigurni.

Ove je godine više od 1.000 policajaca napadnuto od strane kriminalaca. Anti-policijska retorika Joe Bidena i Demokrata je ta koja to potiče i dovodi službenike u opasnost. Biden je za policiju rekao da je ona neprijatelj i ugnjetavalačka rasistička sila.

Trump je pritom istaknuo kako ne vjeruje da je Biden to iskreno mislio kad je izjavio, već da se radilo o njegovom dodvoravanju ljevičarskim glasačima.

Naše snage reda mogu kvalitetno obavljati svoj posao ako im to omogućite. Dok god sam ja predsjednik, nikad nećemo ukinuti financiranje policije, zaštititi ćemo naše snage reda i stati u njihovu obranu.

Trump je upozorio i da će vlast pod Demokratima htjeli građanima oduzeti njihovo ustavno pravo na posjedovanje oružja, te pretvoriti zemlju u ogromno utočište za kriminalce.