Trump je u srijedu objavio niz videozapisa koji se bave različitim temama, uključujući naizgled ponovnu pojavu širenja straha od koronavirusa jer se čini da se neke škole i tvrtke vraćaju u dane pravila i ograničenja vezanih uz koronavirus.

“Ljevičarski luđaci jako se trude vratiti blokade i mandate zbog COVID-a sa svojim iznenadnim širenjem straha od novih varijanti koje dolaze”, rekao je Trump, ističući previše očigledan trenutak njihovih novootkrivenih strahova.

“Znate što još dolazi? Izbori”, rekao je Trump. “Oni žele ponovno pokrenuti histeriju oko COVID-a kako bi mogli opravdati više karantena, više cenzure, više dopisnih glasačkim listićima i trilijune dolara u isplatama svojim političkim saveznicima pred izbore 2024.”, Trump je rekao, upitavši: “Zvuči li to poznato?”

“Ovo su loši ljudi. To su bolesni ljudi s kojima imamo posla”, rekao je, izdajući upozorenje onima koji žele ponovno nametnuti ova ograničenja američkom narodu.

“Ali svakom tiraninu koji nam želi oduzeti slobodu, čujte ove riječi: Nećemo se pridržavati toga, stoga nemojte ni pomišljati na to”, izjavio je Trump.

“Nećemo zatvoriti naše škole. Nećemo prihvatiti vaša zaključavanja. Nećemo se pridržavati vaših naloga o maskama i nećemo tolerirati vaše naloge o cjepivu,” rekao je Trump, ustvrdivši da ti tirani od koronavirusa žele učiniti isto što su učinili 2020., “čak i ako to znači pokušaj vraćanja COVID-a. ”

“Ali neće uspjeti jer mi nećemo dopustiti da se to dogodi”, rekao je Trump, obećavši da će poduzeti konkretne mjere kako bi spriječio da se te stvari ponove ako dobije drugi mandat.

“Kada se vratim u Bijelu kuću, upotrijebit ću sve raspoložive ovlasti da smanjim federalno financiranje bilo koje škole, koledža, zrakoplovne tvrtke ili sustava javnog prijevoza koji nameće mandat maski ili mandat cjepiva”, obećao je: