Američki predsjednik i klasična izraelska marioneta Donald Trump putem Twittera je u subotu objavio otvorenu prijetnju Iranu u slučaju iranske odmazde za ubojstvo zapovjednika IRGC-a Qassema Soleimanija.

Iran vrlo hrabro govori o ciljanju određenih meta SAD-a kao osveti za to što smo svijet oslobodili njihovog terorističkog vođe koji je upravo ubio Amerikanca i teško ranio mnoge druge, a da ne spominjemo sve ljude koje je ubio tijekom svog života, uključujući nedavno….

… stotine iranskih prosvjednika. Već je napao naše veleposlanstvo i pripremao se za dodatne udare na druge lokacije. Iran godinama nije ništa drugo nego problem. Neka ovo služi kao UPOZORENJE da ako Iran napadne bilo koje Amerikance ili američku imovinu, imamo…

… naciljane 52 iranske lokacije (koje predstavljaju 52 američka taoca koje je Iran oteo prije mnogo godina), od kojih su neke na vrlo visokoj razini i važne Iranu i iranskoj kulturi, a te mete i sam Iran, BITI ĆE UDARENI VRLO BRZO I VRLO SNAŽNO. SAD više ne žele prijetnje!

Brojni korisnici Twittera s ogorčenjem su reagirali na ovakve prijetnje prema bogatoj iranskoj kulturnoj baštini.

No, ovakva retorika izraelske marionete ne treba čuditi; ona je gotovo identična huškačim nebulozama i prijetnjama kakve godinama ispoljava Benjamin Netanyahu. Znajući da su upravo izraelske vlasti potpomagale terorističkim skupinama u Siriji, koje su također rušile kulturne spomenike, ovakva primitivnost jednog kvazi-državnika sasvim je očekivana.