U Bihaću snimljeni imigranti naoružani noževima koji su se gotovo međusobno sukobili

Oh, zar se ne sjećate?! Pa i mi smo kao izbjeglice nosili noževe i međusobno se tukli i ubijali...

Na internetu je ovih dana osvanula snimka četvorice imigranata koji su se zatekli u blizini jednog skladišta građevinskog materijala u Bihaću. Pritom su bili u očitom verbalnom sukobu, dok su dvojica njih u rukama držali noževe.

Kako prenosi USK Info, MUP Unsko-sanskog kantona komentirao je video riječima: „Vidjeli smo snimak koji je objavljen, ali nam slučaj nije prijavljen. Problem je što se do vrste oružja koje se nalazi na snimku, u našem gradu može doći veoma jednostavno. Uđete u prodavaonicu i kupite nož. Oni skoro svi imaju noževe, skalpele i slična hladna oružja. Radili smo racije i pretrese u proteklom periodu, a radićemo i u narednom.“

Dakako, brojne hrvatske udruge, čiji akteri žive na račun poreznih obveznika i donacija stranih etnomazohista, učestalo promiču već ofucanu priču da su za ozljede ovakvih osoba krivi – hrvatski policajci.

Realnost je ta da za takve tvrdnje konkretni nepobitni dokazi ne postoje. Upravo suprotno, može se opravdano sumnjati da se ozljede iz njihovih međusobnih obračuna koriste za širenje laži i dezinformacija, dok za isto to optužuju sve one koji se protive masovnoj imigraciji te iznose činjenične istine.