U međusobnom sukobu imigranata u BiH dvojica mrtvih

Kako su izvijestili bosanskohercegovački mediji, u mjestu Crnaja u četvrtak su pronađena dva beživotna tijela imigranata na kojima su uočene ubodne rane.

USK Info tako navodi da je policija u četvrtak dobila dojavu o međusobnoj tučnjavi veće skupine imigranata. Nakon dolaska na mjesto događaja, policajci su pronašli dvojicu imigranata s ubodnim ranama koji su ubijeni „nepoznatim hladnim oružjem.

Iako se ilegalni imigranti godinama međusobno sukobljavaju na svim područjima tijekom invazije na Europu, dežurni etnomazohistički lajavci redovito pokušavaju takve situacije iskoristiti za promidžbu svojih kultur-marksističkih ideala i težnji za ocrnjivanjem onih koji svoj kruh zarađuju radeći konkretne poslove.

Začudo, dežurne „moralne vertikale“ nisu se dale u pokušaj pripisivanja ove tragedije hrvatskim ili bh. policajcima, kao što to uobičajeno rade koristeći već naširoko izlizane fantazije samih imigranata i tobožnje fotografske „dokaze“ navodnih maltretiranja.

Ipak, za očekivati je da će se etnomazohisti nastaviti baviti izmišljanjem razloga za vršenje pritiska u cilju otvaranja granica invaziji. Začuđujuće je kako se pritom nikada ne obrušavaju na same imigrante koji više nego očito i sami gaje veliku netrpeljivost među sobom, budući da su njihovi međusobni sukobi i nasilje itekako česti.