Greta Thunberg, trenutno najpoznatija „klimatska histeričarka“ s pomno ciljanim PR menadžmentom, dobit će počasni doktorat na belgijskom Sveučilištu Mons, zajedno s britanskim ekonomistom Nicholasom Terneom i bivšim francuskim ministrom Nicolasom Hulotom, priopćilo je sveučilište u četvrtak.

Trojac će dobiti svoju doktorsku diplomu i obilježja 10. listopada na službenom otvaranju sveučilišne akademske godine 2019/2020, prenosi Brussels Times.

Thunberg, Hulot i Stern odabrani su za nagradu zbog „njihovog doprinosa podizanju svijesti o održivom razvoju“.

Apsurd leži u činjenici da će Thunberg kao školarka koja izostaje i potiče druge da izostaju s nastave zbog prijevare nazvane „klimatske promjene“, dobiti – akademsku nagradu.

Tko stoji iza Grete Thunberg, predvodnice klimatskih histeričara?

Pored nje, Stern je navodni „stručnjak za klimatske probleme“ u gospodarstvu, a Hulot je bivši francuski ministar zaštite okoliša koji je frustriran politikom zaštite okoliša svoje vlade, podnio ostavku na svoju poziciju prošle godine.

Svečanost, koja će se održati u Kraljevskom teatru Mons, obilježit će početak svečanosti vezanih uz 10. obljetnicu stvaranja sveučilišta, što je rezultat spajanja, 2009. godine, između Sveučilišta Mons-Hainaut i fakulteta Polytechnique de Mons.

Greta Thunberg – pijun globalističkih elita