„Spolno neutralni“ zahodi u školama rezultirali su očekivani osjećajem nesigurnosti djevojčica, dok se pojavila i opasnost za njihovo zdravlje, upozoravaju roditelji i učitelji.

Učenice koje imaju menstruaciju toliko su zabrinute zbog dijeljenja zahoda s dječacima da neke od njih ostaju kod kuće zbog straha da se ne bi osjećale „posramljene“, prenosi Daily Mail.

Budući da sve veći broj osnovnih i srednjih škola ugrađuje „spolno neutralne“ zahode, neke djevojčice riskiraju infekcije pokušavajući zadržati mokraću cijeli dan. Druge su toliko uplašene da su u školi prestali piti tekućinu.

Roditelji i nastavno osoblje potvrdili su da se učenice osjećaju duboko nelagodno ili čak nesigurno dijeleći toalete s učenicima.

Trend „spolno neutralnih“ zahoda potaknut je željom za uključivanjem manjinskom skupinom manipulirane djece koja se „identificiraju“ kao transrodna i žele koristiti iste prostorije kao i suprotni spol.

Ipak, liječnici i dio političara pozvali su škole da zaustave uvođenje ovih bizarnih prostorija u škole, kako bi se spriječilo širenje psiho-fizičkih problema na učenice.

Liječnica Tessa Katz podsjetila je da redovito zadržavanje urina može povećati rizik od infekcije mokraćovoda i mokraćnog mjehura.

Psihološki učinci djevojčica koje se ne osjećaju dovoljno sigurnim koristiti zahode mješovitog spola također su zabrinjavajući“, rekla je Katz.

Istodobno, porast „spolno neutralnih“ toaleta izazvao je odjek među roditeljima, za koje mnogi kažu da nisu bili konzultirani prije promjene koja je izvršena u školama njihove djece.

Jedan takav slučaj odnosi se na osnovnu školu Deanesfield u South Ruislipu, u zapadnom Londonu, gdje su roditelji prošlog mjeseca pokrenuli peticiju protiv uvođenja „spolno neutralnih“ zahoda.

Jedna ljuta majka, koja u školi ima kćeri u dobi od četiri i osam godina, rekla je: „Kabine su bile otvorene pri dnu i na vrhu tako da se stariji učenici mogu lako popeti na toalete i gledati.

Stephanie Davies-Arai, iz propagandne skupine Transgender Trend, rekla je da su škole dezinformirane tvrdnjama „transrodnih organizacija“ da krše zakone o ravnopravnosti ako ne uvedu „spolno neutralne“ zahode.

Ona je rekla da postoje jasna izuzeća prema sadašnjim zakonima o ravnopravnosti, što znači da je potpuno legalno imati normalne konvencionalne zahode za dječake i djevojčice.

Po već viđenom običaju, čitava diktatura i svakodnevno histerično kmečanje LGBTQP pokreta svodi se na propagandu seksualnih površnosti i sveopćeg gušenja prirodnih nagona, dok su emocije i psihofizičko zdravlje prepušteni posljedično izloženi potpunoj degradaciji. Dakako, takvi problemi iskorištavaju se u LGBTQP viktimizacijskoj propagandi i pripisuju se „diskriminaciji“ društva, dok činjenice govore upravo suprotno.