Uskoro: Dating stranica za tranny klince

Foto: Instagram

Desetogodišnji transeksualni dječak Desmond Napoles pokrenuo je prvu dating stranicu za „transrodnu djecu“.

Desmond Napoles, poznat pod umjetničkim imenom „Desmond is Amazing“, pokrenuo je web stranicu s ciljem da potakne ostalu djecu da promjene spol i priključe se „online drag klubu“ pod nazivom „Haus of Amazing“.

Haus of Amazing“ je stranica kojoj odrasli, uključujući roditelje, neće smjeti imati pristup, a cilj joj je privući maloljetne osobe koje razmišljaju o promjeni spola u „poticajnu i sigurnu online zajednicu za klince koji se žele zajedno družiti“.

Administracija stranice ručno će odobravati registraciju i blokirati će pristup odraslima i djeci koja se prijave koristeći svoje „uvredljive“ rođene spolove, kako bi se korisnici „osjećali sigurni i da se mogu slobodno izražavati“.

Desmond se oblači u žensku odjeću još od kad je imao nekoliko godina, nakon što je njegova majka odlučila da je on „rodno neutralna beba“. Kaže da je uvijek učen kako je korištenje spola s kojim je rođen „krivo“, te je uvijek nosio odjeću za djevojčice.

Njegova obitelj od malih ga je nogu upoznala s homoseksualnom scenom u New Yorku, kroz njegov transvestitski alter ego „Desmond is Amazing“.

Foto: Instagram

Njegovi roditelji konzultirali su liječnika glede mogućnosti kirurške promjene spola, no rečeno im je, na njihovu veliku žalost, da je bolje da se Desmond sam fizički razvije, te da samostalno istražuje svoju seksualnost. No to ih nije obeshrabrilo, nastavili su Desmonda oblačili kao transvestita, te je čak 2014. godine kao sedmogodišnjak nastupio u glazbenom video spotu zajedno s transvestitskim zvijezdama, dvojcem pod umjetničkim nazivima RuPaul i Junkx Monsoon.

Desmond se prošle godine počeo deklarirati i kao homoseksualac. Njegovi roditelji tvrde da njihov sin još nije seksualno aktivan, no kažu da će „uskoro doći u godine kad će spolni odnosi biti primjereni“.

Desmond je javno dao savjet ostalim klincima da ignoriraju roditeljske brige o promjeni spola, te im savjetovao da pobjegnu od kuće ako ih njihovi roditelji ne podupiru u transrodnim nastojanjima.