Velika Britanija: Rekordan broj djece sumnja u svoj spol

gettyimages-613613658-640x480

Organizacija po imenu „Društvo za prevenciju zlostavljanja djece“, koja vodi britansku inačicu Dječjeg telefona, tvrdi da rekordan broj djece poziva njihov broj te tvrdi da su krivog spola. Navodno savjetnici primaju prosječno osam takvih poziva dnevno od zbunjene djece.

Od kada je transrodna ideologija postala svepristuna u mainstream medijima i liberalnoj kulturi, a akademske institucije usvajaju rodno neutralne izraze da ne bi slučajno uvrijedile ljudske osjećaje, povećan broj djece kreće u smjeru sumje u svoj spol.

Brojke, koje je objavio Times, ukazuju da je broj spomenutih savjetovanja porastao dvostruko u odnosu na razdoblje 2012. i 2013., kada je započela sa radom dotična služba telefonskog savjetovanja.

Od tada, pa do danas, medijska kampanja rodne ideologije sve više uvlači djecu u svoju agendu.

Prošle godine, međunarodni lanac trgovina igračkama Toys R Us, objavio je da prestaje označavati proizvode kao namjenjene dječacima odnosno djevojčicama, nakon agresivne kampanje feminističkih aktivista.

U listopadu ove godine, BBC je kritiziran zbog TV serije namjenjene djeci, čija radnja se vrti oko dječaka koji prolazi tranziciju spola u djevojčicu.

Nedavno, britanski sudac oduzeo je majci skrbništvo nad sedmogodišnjim dječakom nakon što se ispostavilo da ona na silu pokušava odgojiti dječaka kao djevojčicu. Nedugo nakon toga, dječak je normalno nastavio sa dječačkim životom kod svog oca.

Izvor: Breitbart, Tribun