VIDEO: Antifašisti dali podršku sirijskom teroristu koji je u Kölnu pokušao zapaliti restoran

Ukoliko sami ne sudjeluju u teroru, onda je poželjno barem dati podršku teroristima

Prošle subote 55-godišnji sirijski imigrant izveo je napad molotovljevim koktelom na restoran u Kölnu, pri čemu je opekotine zadobila 14-godišnja djevojčica, a jedna žena uzeta je kao taoc. Sirijac je naknadno teško ranjen i ponovno klasificiran kao čovjek s „mentalnim problemima“ kojemu su Antifašisti odlučili izraziti podršku.

Pomahnitali Sirijac, koji je u Njemačku došao preko Češke 2015., pogođen je s nekoliko metaka tijekom bijega iz restorana u obližnju ljekarnu te se nalazi u kritičnom stanju.

Njemačka policija nećka se oko toga bi li klasificirala napad kao „terorizam“, pa je situaciju odlučila umiriti klasičnim maskiranjem napada pričom o „mentalnim problemima.“

U skladu s tom etiketom, skupina Antifašista sa stvarnim ozbiljnim problemima odlučila je Sirijcu iskazati podršku.

Alerta, alerta, Antifascista,“ čuli su se povici na glavnoj željezničkoj postaji u Kölnu prije 4 dana, gdje se i dogodio napad. Većinu ove skupine pritom su činile – žene – koje su očigledno silno uzbuđene još jednim nasilnim ispadom pjevale pjesmu dobrodošlice imigrantima.

Kako bi paradoks bio još veći, nasuprot ovoj skupini stajala je grupa kontra-prosvjednika koje su mediji prozvali „desničarima“. Među njima se zateklo i nekoliko – Arapa.

Pogledajte, po čemu sam ja nacist?“ upitao je jedan imigrant. „Ja sam Arap. Oni nas žele razdjediniti,“ dodao je.