VIDEO: Čelnik Centra Simon Wiesenthal zagovara ubojstvo vodstva Irana zbog „negiranja holokausta“

Takozvano „negiranje holokausta“ neki klasificiraju kao „teoriju zavjere“. Koliko je riječ o „teoriji“ svjedoče zatvaranja onih koji o tome javno govore, dok se od nekih traže i glave na pladnju.

Rabin Marvin Hier, osnivač i čelnik naširoko poznate organizacije Centar Simon Wiesenthal (SWC), otvoreno je izjavio kako bi izbrisao čitavo vodstvo Irana zbog, između ostalog, njihovog „negiranja holokausta.“

Posebni predstavnik SAD-a za Iranska pitanja Brian Hook, posjetio je nedavno Muzej tolerancije u Los Angelesu koji djeluje pod okriljem SWC-a, kako bi razgovarao o predstavnicima ovog židovskog lobija o američkoj politici prema Iranu.

Sastanak je održan iza zatvorenih vrata, a prisustvovali su mu američki povjerennik za međunarodne vjerske slobode i judeo-kršćanski evangelistički pastor Johnnie Moore te Juliana Taimoorazy, iračka kršćanka koja je ujedno osnivačica Vijeća za kršćansko oslobođenje Iraka.

Hooku i ostalima su dobrodošlicu izrazili Hier i rabin Abraham Cooper, direktor SWC-a.

Iako većini medija nije bilo dozvoljeno sudjelovanje na sastanku, takvo dopuštenje ipak je dobio Fox News.

Podsjetimo, Centar Simon Wiesenthal je pro-židovska organizacija čiji cilj je navodna borba protiv „antisemitizma“ i drugih oblika mržnje te istraživanje holokausta, dok se djelatnici te organizacije u praksi bave moralnim ucjenama i lobiranjem za isključivo židovske interese.

Jedan od eklatantnih primjera takvog morlanog ucjenjivača i licemjera SWC-a je izvjesni Efraim Zuroff, koji vrlo rado kleveće Hrvate kolektivno ih okrivljujući za navodne povijesne zločine u kojima današnje generacije nisu ni po čemu sudjelovale.

Video isječak sa sastanka objavljen je na Twitteru, a jasno sugerira kako je američko vodstvo najobičnija izraelska marioneta pri čemu su američki vojnici obično „gojimsko“ topovsko meso koje bi trebalo uništavati sve one koji se ne sviđaju Izraelu.

Ah, dakako, uvijek će se naći dežurnih apologeta da iznošenje ove vijesti proglase „teorijom zavjere“ i „antisemitizmom“. Činjenice takvima ni po čemu ne idu u prilog, već dovoljno govore za sebe.