Video: Čovjeka nasred ulice udario kamion, ostavljen da umre – nitko mu nije htio pomoći

57adaeebc46188cd588b460c

Čovjek kojeg je udario kamion, ostavljen je da umre na cesti usred grada, unatoč tome što se radi o prometnoj ulici, te su pored njega prošle stotine vozila i pješaka, uključujući i policiju. Jedina osoba koja se zaustavila bio je vozač rikše, ali umjesto da pomogne ozlijeđenom čovjeku, ukrao mu je mobitel.

Snimka nadzornih kamera iz Delhija u Indiji, prikazuje čovjeka imenom Matibool, kojeg je u 5:40 ujutro udario dostavni kamion dok se vraćao iz noćne smjene gdje je radio kao čuvar. Od udarca je muškarac odletio i ostao ležati uz rub ceste pored nogostupa.

Vozač kamiona se prvotno zaustavio i izašao iz vozila, te je zatim odlučio pobjeći s mjesta nesreće.

Dok je Matibool ležao uz rub ceste, još uvijek živ iako s teškim ozljedama, pored njega je prošlo 140 automobila, 82 rikše, 181 motor i 45 pješaka. Među ostalim, pored Matoboola je prošao i policijski auto, međutim nitko se nije zaustavio da vidi što je s nesretnim čovjekom.

Jedina osoba koja se zaustavila bio je vozač rikše, ali umjesto da pomogne ozlijeđenom čovjeku, ukrao mu je mobitel i otišao.

https://www.youtube.com/watch?v=vJYhJw8kdyg

Nakon što je ozlijeđeni muškarac pola sata ležao u lokvi krvi bez da ga itko primjeti, njegov poznanik je slučajno naišao i pozvao policiju.

Nažalost, ambulanti hitne pomoći trebalo je dodatnih 40 minuta da stigne na mjesto nesreće i odveze Matiboola, što je ipak bilo predugo, te je preminuo na putu do bolnice.

Policija je identificirala i uhitila vozača kamiona koji je udario Matiboola, dok još tragaju za osobom koja mu je ukrala mobitel.

Izvor: RT