VIDEO: Crnački rasist divljački tuče bijele starce uvjeren da „crnci trebaju vladati svijetom“

U masmedijima vlada tradicionalna histerija prema kojoj su crnci neprekidne „žrtve“ navodnog „bjelačkog rasizma“, iako službene statistike u recimo SAD-u navode da crnce najviše ubijaju – drugi crnci.

Proteklih dana putem Twittera se raširila snimka koja prikazuje crnačkog rasističkog nasilnika koji divljački tuče bijelog starca u staračkog domu u Detroitu.

Riječ je o 20-godišnjem Jadonu Haydenu, koji je bespomoćnog starca sumanuto tukao šakama po licu.

No, to nije jedina snimka Haydenovog divljaštva. Ubrzo je objavljena i druga snimka u kojoj premlaćuje bijelu staricu.

Hayden je sam objavio snimke na Twitter-u, a one su se ubrzo proširile mrežom te ga je policija uhitila.

Ustanovilo se da je na svo YouTube profilu Hayden otvoreno objavljivao crnačke supremacističke ideale.

Crna rasa je odabrana rasa, crna rasa predviđen je da vlada zemljom, ali sad… oni se moraju obratiti bijelcima za sve i to nije dobro,“ tvrdi Hayden u jednom videu.

U jednoj od njegovih snimki vidi se starac kojemu je pozlilo u vjerojatno istom staračkom domu. Video nosi naziv „drugging ppl prank,“ što navodi na zaključak da je riječ o namjernom drogiranju starijih.

Službene statistike u SAD-u jasno sugeriraju da su crnci u velikoj većini nasilnih zločina, poput ubojstava, žrtve prvenstveno drugih crnaca. Točnije, crnci su žrtve ubojstava od strane drugih crnaca u oko 90 posto slučajeva, baš kao što su i bijelci žrtve drugih bijelaca u oko 83 posto slučajeva.