VIDEO: Feminizirani muškarac nogom udario aktivisticu protiv ubijanja fetusa

Malo ultra-nasilja je očekivano od pristaša ubijanja fetusa.

Tijekom prosvjeda protiv ubijanja fetusa koji se održavao 30. rujna u Torontu, jedna od sudionica naletjela je na kontra-prosvjednike te je željela snimiti diskusiju s feminiziranim muškarcem, pri čemu je dotični reagirao krajnje nasilno.

Autorica videa Mare-Claire Bissonnette hodala je iza troje aktivista u želji za verbalnim suočavanjem. Međutim, nakon kratkog filozofskog nadmetanja kojeg je snimala svojim mobitelom, feminizirani muškarac imenom Jordan Hunt izveo je kružni udarac nogom te je Bissonnette udario u glavu i oborio ju na pod.

Ubrzo je svoj izljev mržnje pokušao opravdati izjavom da je želio izbiti kameru (mobitel) iz njene ruke. No, Hunt je poznat i po tome što je već jednom prilikom također napao aktivisticu protiv ubijanja fetusa, što jasno pokazuje njegov nasilni karakter, atipičan za feminizirane muškarce kojima je očito jedna od želja obračunavati se sa „slabijim“ spolom.

Hunt, koji je inače po struci – frizer – otpušten je iz frizerskog salona zbog ovog incidenta, a također će se naći na sudu zbog nasilničkog ponašanja.