VIDEO: Gay zbor koji propagira cijepljenje pjesmom poručio „Mi ćemo preobratiti vašu djecu, dolazimo po njih“

Zbor pod nazivom San Francisco Gay Men’s Choir (SFGMC) nedavno je objavio video u kojem pjevaju „Mi ćemo preobratiti vašu djecu, dolazimo po njih“. Isti zbor ne tako davno objavio je i pjesmu u kojoj javnost potiču na cijepljenje.

Dakako, skladatelj i tekstopisac kontroverznog izvođenja pjesme SFGMC-a – koja je danas univerzalno poznata kao „Preobratit ćemo vašu djecu, dolazimo po njih“ – izjavio je da je njihova pjesma parodija, te da je poruka glasna i jasno: Pobijedili smo, nezaustavljivi smo.

Parodija ili ne, pjesma jasno ukazuje na direktnu političku i društvenu moć koju su stekle LGBTQP… skupine, nadvladavajući svaki aspekt kulture.

We have a message for you:

You think that we’ll corrupt your kids, if our agenda goes unchecked.

Fine. Just this once, you’re correct: We’ll convert your children … There’s really no escaping it.

Hrvatski prijevod:

Imamo poruku za vas:

Mislite da ćemo pokvariti vašu djecu, ako naša agenda prođe neprovjereno.

U redu. Samo ovaj put, vi ste u pravu: Preobratit ćemo vašu djecu … Zbilja nema bijega od toga.

To nisu žrtve takozvanog „heteronormativnog društva“ koje se zalažu za prihvaćanje ili da ih se ostavi na miru; ova pjesma, objavljena na društvenim mrežama 1. srpnja – dan nakon što je završio takozvani mjesec „ponosa“ – je simbol tipičnog nametanja i egoizma.

Da pjesma zapravo nije šala, svjedoči i situacija u EU. LGBTQP… propaganda zastupljena je na svakom koraku kao ultimativna obveza svih zemalja članica te tvorevine. Jedan od oblika nametanja ove ideologije vidljiv je upravo u odnosu EU prema Mađarskoj koja je odlučila zabraniti takvu propagandu u svom školstvu.

Ironično ili ne, isti zbor ne tako davno snimio je i video spot u kojem otvoreno propagiraju cijepljenje – nešto što vlasti također smatraju „sigurnim i učinkovitim“ iako niz dokaza potvrđuje da to uopće nije tako.