VIDEO: Gretin auto prepun smeća i plastike, njeni sljedbenici u šoku

Pohlepa, licemjerje i dvoličnost oduvijek su bile najznakovitije osobine lažnih mesija i proroka.

Vodeća klimatska histeričarka Greta Thunberg prisustvuje UN-ovom klimatskom samitu COP25 u Madridu. Unatoč velikoj popularnosti među klimatskih histeričarima, novinari Rebel Newsa ponovno su pokazali stvarno lice predvodnice apokaliptičnog kulta i ljubiteljice marksističkih ekstremista.

Nakon što su kroz prozore automobila kojim se vozi Greta vidjeli i snimili hrpetinu hrane, smeća te plastične ambalaže, novinska ekipa otišla je intervjuirati druge sudionike samita. Pritom su ih prvo upitali za mišljenje o osobama koje koriste plastičnu ambalažu i općenito plastiku.

Potom su im pokazali snimke iz Gretina automobila, bez da su im rekli o čijem je automobilu riječ. Reakcije klimatskih (licemjernih) histeričara pogledajte u videu.

Iako se svi ovi epiteti nakon objave snimke mogu pripisati upravo predvodnici i idolu klimatskih histeričara, upravo su njihove reakcije pokazale da dotični nisu u stanju imati iole racionalna razmišljanja ili shvatiti da njihov „mesija“ nije ništa drugo do obična neuredna balavica koju su roditelji, novac i PR gurnuli u prvi plan kao „mesijanskog vođu“ apokaliptičnog kulta.

Novinar Keean Bexte koji je odradio zanimljiv i hvale vrijedan prilog je isti novinar koji je Gretu zasuo neugodnim pitanjima tijekom njenog posjeta Kanadi.


Greta suočena s neugodnim pitanjima, pa njena pratnja prijetila zvanjem policije (VIDEO)