VIDEO: Kako imigranti lažiraju plač djece za izazivanje emocija naivnih Europljana

Naširoko je već poznato da je među imigrantima vrlo malo žena i djece. Ipak, taj mali dio revno se koristi za izazivanje emotivnih reakcija naivnih Europljana kako bi ih se navelo na pritisak prema drugima da „izbjeglicama“ treba širom otvoriti vrata.

U jeku invazije na grčku granicu, nekoliko imigranata uhvaćeno je objektivom kamere kako na silu izazivaju plač i suze male djece koja im očigledno ne znače apsolutno ništa, osim što ih koriste kao moguću ulaznicu u EU na račun lažno izvojevanih emocija naivaca.

Naravno, nema govora ni o kakvom zlostavljanju djece, a sasvim sigurno niti jedna od dežurnih „humanitarnih“ organizacija za dovlačenje ovakvih spodoba neće takvo nešto htjeti vidjeti niti razmišljati da nekome ne treba pomoć u kolonizaciji Europe.

Slične scene zabilježene su i na jednom od grčkih otoka, gdje je jedna od rijetkih žena pred objektivom kamere doista realistično odglumila tobožnji emocionalni ispad nakon ulaska u EU.

Danas se vjerojatno rijetki sjećaju Alana Kurdija, dječaka koji je poginuo zahvaljujući njegovom imbecilnom ocu, koji se Europe htio domoći kako bi – popravio zube. Nekoliko dana nakon pogibije, Alan je sahranjen u mjestu iz kojeg je obitelj pobjegla.

Ipak, fotografije te tragedije pomno su iskorištene da bi potresle svijet i izazvale plimu emocija naivaca i lakovjernih, nakon čega se društvenim mrežama širio proljev patetike i poziva na „humanost“ uz otvorene granice.

Dakako, kada su takve histerije počele davati rezultate u vidu masovnih silovanja, terorističkih napada, rasta kriminala i opće nesigurnosti, patetika je naglo promijenila svoje lice i pretvorila se u mješavinu agonije i tragikomedije s tipičnim reakcijama etnomazohističkih vlasti koje su sve pripisale „manjku integracije“, „rasizmu Europljana“ i sličnim izmišljotinama liberala i demokrata.


Uhvaćeni na djelu: Pro-imigracijska organizacija podučava imigrante kako prijevarom ući u EU (VIDEO)