VIDEO: Prosvjednici protiv cijepljenja u LA-u sukobili se s Antifom, jedna osoba izbodena

Antifa – sinonim za pobornike totalitarizma i pijune globalističkog establišmenta.

Jedna osoba izbodena je nožem nakon što su se protivnici cijepljenja i obveznog nošenja maski sukobili ispred Gradske vijećnice u Los Angelesu s „kontra-prosvjednicima“ za koje policija navodi da pripadaju ekstremnoj marksističkoj skupini Antifa.

Desetci prosvjednika koji su mahali američkim zastavama i nosili plakate protiv cjepiva izašli su u subotu poslijepodne na prosvjed pod nazivom „Medicinska sloboda“ usmjeren protiv mjera za obvezno cijepljenje protiv Covid-19. Iako takva obveza trenutno ne postoji, Gradsko vijeće Los Angelesa izglasalo je u srijedu da gradski odvjetnici počnu raditi na zakonu koji bi građanima koji odbiju uzeti barem jednu dozu cjepiva protiv Covid-19 mogao zabraniti posjećivanje restorana, teretana, kina pa čak i od osobne kupnje.

Skup je, međutim, ubrzo prerastao u nasilje nakon što je došlo do tučnjave između suparničkih strana. Na jednoj od snimki vidi se da su ekstremisti Antife izvukli deblji kraj u direktnom obračunu s prosvjednicima.

U jednom trenutku muškarac je uboden u prsa i srušio se na ulici. Snimke s mjesta događaja pokazuju kako bolničari koriste nosila kako bi utovarili žrtvu u vozilo hitne pomoći. Do sada nije bilo uhićenja. Jedan od komentatora na Twitteru tvrdi da je ubodeni muškarac latinoameričkog porijekla te da je bio sudionik prosvjeda protiv cijepljenja.

Muškarac je prevezen u bolnicu u teškom stanju, prema policijskoj upravi Los Angelesa. Je li žrtva uboda bila dio skupa „Medicinska sloboda“ zasad je nejasno. Na snimci izbliza onoga što se pretpostavlja da je žrtvina kapa može se vidjeti američka zastava – što su neki protumačili kao znak da pripada demonstrantima protiv cjepiva.

Pozivajući se na izvještaje svjedoka, policija je rekla da je njegov napadač bio odjeven u crno, izvijestio je The Los Angeles Daily News, ne navodeći dodatne detalje.

Iako nije otkriven identitet žrtve niti identitet napadača, policija je izjavom o incidentu izazvala bijes liberalnih i marksističkih pristaša nakon što su kontra-prosvjednike identificirali kao „Antifu“, koaliciju marksističkih ekstremista koji učestalo provode teror i nasilje, dok su sudionike prosvjeda opisali kao „ljude koji su se okupili na dopuštenom događaju“.

Naime, pobornici marksističkih ekstremista tvrde da su ovakvi skupovi zapravo djelo navodnih „bijelih supremacista“ i drugih „desničarskih ekstremista“.

Paranoja sličnih razmjera vlada i u Njemačkoj, gdje ekstremisti Antife također napadaju ljude koji se protive tiraniji, cjepivima i drugim oblicima oduzimanja sloboda.

Premda se Antifa uporno pokušava prezentirati javnosti kao nekakva skupina koja se bori za toleranciju, slobodu te je navodno protivnik establišmenta i globalizma, ispostavlja se da su upravo ovi maloumni nasilnici pijuni globalističkih lidera, tiranije i diktature te shodno tome nesmetano vrše nasilje prema onima koji žele slobodno izraziti svoje protivljenje upravo tim tiranskim metodama.