VIDEO: Šačica poremećenih „antifašista“ pokušala omesti prosvjed protiv pedofilije

Marš nevinosti održan je u Dublinu protekle subote. Riječ je o prosvjedu protiv pedofilije čemu je povod bio ministar za djecu koji se 2018. fotografirao s LGBT aktivistom koji otvoreno zagovara pedofiliju.

Roderic O’Gorman, ministar za djecu Irske, fotografirao se tijekom LGBT parade 2018. sa Peterom Tatchellom. Nakon što je O’Gorman saznao da je Tatchell zagovarač snižavanja dobne granice za legalni spolni odnos djece na 14 godina, ogradio se od svog djela.

Oglas:

         

 

 

Prosvjed je bio usmjeren prvenstveno protiv pedofilije te svih drugih oblika modernog uništavanja mladih po pitanju seksualnosti, kao što je na primjer propaganda i provođenje promjene spola.

Začudo, šačici bolesnika iz nasilničke skupine Antifa to se učinilo zgodnom prilikom da iskažu svoje divljenje bolesnim idejama te da sve okupljene jednostavno okarakteriziraju kao – „fašiste“.

Dotična skupina ubrzo je napadnuta, iako su veći sukob spriječili policajci te nije bilo ozljeđenih.

Dodajmo samo da je spomenut Tatchell osoba koja je u pismu za kultur-marksistički list The Guardian napisao 1997.:

[…] Nekoliko mojih prijatelja, gay i hetero, muških i ženskih, imalo je spolni odnos sa odraslima od 9 do 13 godina. Nitko od njih nije se osjećao zlostavljano. Svi kažu da je to bio njihov svjestan izbor i da im je pružio veliki užitak […]