VIDEO: „Švedski“ gangsteri jureći BMW-om pucali Kalašnjikovim po McDonald’su

Kronično nesposobna švedska policija navodno je u potrazi za dvojicom divljaka koji su tijekom noćne vožnje pucali iz jurećeg BMW-a po restoranu McDonald’s u sjevernom dijelu Stockholma.

Na Twitteru je osvanula snimka neznanog dvojca na kojoj se vidi kako jedan repetira pušku AK-47 te potom iz jurećeg BMW-a ispaljuje rafal prema restoranu McDonald’s. Srećom, restoran je bio prazan te nije bilo ozljeđenih.

Prema navodima lista Expressen, policija je istražila mjesto događaja te su pronašli više čahura.

Istog dana, nekoliko sati ranije, u gradu Trollhattan, odvio se još jedan incident. Nedugo nakon 2 sata ujutro u srijedu, dvije skupine nepoznatih osoba sukobile su se također u McDonalds’u, pri čemu su oštetili inventar u objektu, ali i nekoliko automobila na parkiralištu. Policija nije nikog uhitila.

Silovanja, pucnjave, nasilni obračuni, a posebice nasilje s ciljem ponižavanja Šveđana, postali su normala te zemlje. O bombaškim napadima ne vrijedi niti trošiti riječi, s obzirom da je ta zemlja prava ratna zona u tom smislu s najmanje 257 registriranih bombaških napada prošle godine. Do koje mjere sežu ti napadi, svjedoče činjenice da su u nekoliko slučajeva mete napada bile – policijske postaje.

Dakako, glavni problem švedskog društva serviran u masmedijima je – „rasizam“ i „rast desničarskih skupina“. Stvarni problemi i uzroci uvijek se maskiraju takvim površnim izlizanim frazama.